Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni HR-järjestelmä palvelee koko organisaatiota

post_image

TarjontaAutamme yrityksiä toimimaan sujuvammin ja tehokkaammin!

Solaforcen moderni HR-järjestelmä kattaa koko työsuhteen elinkaaren rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. HR-yksikkö pääsee eroon exceleistä ja kortistoista sekä pystyy automatisoimaan toimintansa. Digitaalinen järjestelmä yhdistää sitouttamisen, työhyvinvoinnin, kulttuurin rakentamisen ja suorittamisen.

Järjestelmämme hyödyntää markkinoiden kehittyneintä tekoälyä: vapauta aikaasi rutiineista strategiseen työskentelyyn ja liiketoimintojen tukemiseen. Tekoälyn avulla automatisoit rekrytointia, perehdytystä, koulutuksia ja useita muita HR:n prosesseja. Ennustava analytiikka tuo entistä laajempia ja tarkempia raportteja HR:n ja johdon käytettäväksi. Helppokäyttöiset mittaristot ja työtilat tuovat ajankohtaista tietoa siitä mitä yrityksessä tapahtuu.

Uniikissa esimiesten työtilassa esimiehet voivat muutamalla klikkauksella tuottaa raportteja esimerkiksi yksikkönsä koulutuspäivistä ja poissaoloista. Analytiikka kytkeytyy raportointiin. Järjestelmä lähettää automaattisia muistutuksia ja hälytyksiä.

Pinterest
Solaforce Oy logo

Solaforce Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Solaforce Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solaforce Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR

Solaforce Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solaforce kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia