Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mobiililaitteiden hallintatyökalu yrityksille ja palveluntarjoajille

post_image

TarjontaMiradore Online on suomalainen mobiililaitehallintaratkaisu Android, iOS ja Windows Phone -mobiililaitteiden sekä Windows-kannettavien etähallintaan. Miradore Online -pilvipalvelun kokeileminen on helppoa, sillä sen voi ottaa käyttöön parissa minuutissa Miradoren nettisivuilta ja palvelun perusominaisuudet ovat ilmaiseksi käytettävissäsi niin kauan kuin haluat. Voit myös halutessasi siirtyä käyttämään palvelun maksullista täysversiota, mikä tarjoaa edistyksellisempiä toimintoja mm. laitehallintatyötehtävien automatisoimiseksi.

Linkki nettisivuille: Miradore Online mobiililaitehallinta

Miksi Miradore?

Asiakkailta saamamme palautteen mukaan Miradore Online -mobiililaitehallintaratkaisu on kilpailijoihin nähden hyvin intuitiivinen ja helppo käyttää. Lisäksi asiakkaamme ovat antaneet meille runsaasti positiivista palautetta asiakaspalvelustamme sekä teknisestä tuesta, jota tarjoamme sekä suomeksi että englanniksi klo 9-20 jokaisena arkipäivänä. Miradore Online on joustavan lisensointimallinsa vuoksi myös edullinen valinta minkäkokoiselle organisaatiolle tahansa, sillä hinnoittelemme palvelun käytön kuukausivelotteisesti hallittujen laitteiden lukumäärään perustuen.

Pinterest
Miradore Oy

Miradore Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Miradore Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Miradore Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Miradore Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

VideoHow can Enterprise Mobility Management help with GDPR compliance?

How Enterprise Mobility Management (EMM) can help you achieve compliance with General Data Protection Regulations (GDPR).Try it Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, +16 muutaTietoturva, Microsoft, Android, iOS, Windows Phone, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Mobiililaitehallinta, Mobile device management, enterprise mobility management

Premium

VideoMobile devices are a major security risk for organizations

A case video of why mobile devices have become a major security risk for organizations and how to tackle it with Miradore Online Mobile Device Management.

Tagit: Tietohallinto, BI ja raportointi, Taloushallinto, +16 muutaPilvipalvelut / SaaS, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Mobiilikehitys, Android, iOS, Windows Phone, Pankki ja vakuutus, IT, Asiantuntijapalvelut, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Mobiililaitehallinta, Mobile device management

Premium

VideoDemo: Software and Operating System Deployment

This video demonstrates how Miradore-managed Windows computers can be remotely installed or re-installed without physically Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, +5 muutaWindows, IT, Koulutus, Valmisohjelmisto, Työasemien hallinta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Miradore kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokaupan hyvä tuotesivu antaa tietoa ja kutsuu ostamaan
Virtual Reality Nordic 2020 tuo esiin VR-teknologian mahdollisuudet
Google lieventää eroa mainosten ja hakutulosten välillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia