Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilikehityksestä kilpailuetu

TarjontaHyvä mobiilipalvelu skaalaa liiketoimintaa, sitouttaen jo olemassaolevia käyttäjiä, keräten uusia asiakkaita tai tehostaen yrityksen prosesseja.

Sovellusta ei tule kehittää vain siksi, että olisi sovellus - sille on oltava liiketoiminnallisesti perusteltu syy asiakkaallemme. Toisinaan kehotamme asiakkaitamme lähtemään responsiivisesta verkkosivusta tai progressiivisesta web-applikaatiosta nopeamman ja kevyemmän kehitysprojektin takia.

Kun natiivisovellukselle on selkeä tarve, kuljemme asiakkaamme kanssa aina Proof of Concept- ja prototyyppivaiheesta aina julkaisuun ja ylläpitoon. Luomme sovellukset vain uusimmilla ja parhailla teknologioilla, käyttäen pääsääntöisesti React Nativea sekä Java ja Node.js -teknologioita. Takaamme, että asiakkaamme sovellus toimii saumattomasti yhteen asiakkaamme olemassa olevien palveluiden ja järjestelmien kanssa. Hoidamme rajapintaintegraatiot asiakkaallamme käytössä oleviin järjestelmiin.

Olemme täyden palvelun toimisto, työskennellen aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Suunnittelu ja kehitys työskentelevät olka olkaa vasten koko tuotannon ajan, varmistaaksemme käyttäjälähtöisen toteutuksen. Kun käyttäjien sydämet sulattava MVP-versio on julkaistu, työskentelemme nopeassa tahdissa kehityssprinteissä jatkokehittääksemme tuotetta tai palvelua edelleen, käyttäjätestaamiseen ja analytiikkaan perustuen. Tarjoamme teknisen ylläpidon ja service desk-palvelun koko tuotteen tai palvelun elinkaaren ajalle.

Pinterest
Sangre Oy logo

Sangre Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Sangre Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Sangre Oy:n tarjontaa

Sangre Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sangre kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia