logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Microsoft Power BI avaa uusia latuja liiketoimintatiedon hyödyntämiseen

post_image

TarjontaMeillä on kokemusta lukuisista Microsoft Power BI -hankkeista. Palaute asiakkailtamme ja Power BI -koulutuksiimme osallistuneilta on ollut ainoastaan positiivista. Koulutettavillemme syntyneisiin ahaa-elämyksiin on helppo yhtyä. Microsoftin Power BI täyttää kaikki vaatimukset.

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, jolla voidaan kerätä ja yhdistellä dataa monipuolisesti erilaisista tietolähteistä, visualisoida koostetusta datamallista näyttäviä raportteja ja jakaa ne helposti niitä tarvitseville käyttäjille.

Power BI tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden toteuttaa raportteja ja datan visualisointeja hyvin matalilla kustannuksilla. Power BI:n perustyökalut ovat ilmaisia (Power BI Desktop ja Power BI pilvipalvelu), eikä aloittamiseen tarvita raskaita palvelin- ja ohjelmistohankintoja tai asennuksia.

Power BI:stä on olemassa myös maksullinen versio, joka sisältää ns. enterprise-tason ominaisuuksia. Pro-lisenssillä voi muun muassa julkaista sisäverkossa olevia datakuutioita, organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja, monipuolisempia data-ajastuksia sekä erilaisia yhteistyötiloja O365-ryhmien avulla.

Microsoft on päässyt pahimpien kilpailijoidensa iholle ja tietyiltä osin markkinajohtajaksi, kuten Gartnerkin on esittänyt.

Tarvitsetko apua Power BI:n kanssa? Meiltä saat tarvitsemasi koulutukset ja palvelut

 

Jos Power BI:n käytön aloittaminen tuntuu hankalalta tai olet jo päässyt alkuun, mutta tarvitset apua osaamisen syventämiseksi, saat meiltä apua. Accountor Enterprise Solutions tarjoaa sekä valmiiksi paketoituja että räätälöitäviä Power BI -koulutuksia. Syvempään liiketoimintatiedon analysoimiseen on tarjolla Power BI -kartoituksia tai POC:ja, joissa käytetään yrityksenne omaa dataa.

Power BI -koulutus (yrityskohtainen)

Pääset näkemään, kuinka tietomalleja ja raportteja luodaan Microsoft Power BI:n avulla. Yrityksestänne voi osallistua koulutukseen maksimissaan 6 henkilöä. Lue lisää Power BI -koulutuksesta.

Power BI -kartoitus

Power BI -kartoituksen avulla selvitämme liiketoimintanne tavoitteet ja nykytilanteen, jotta voimme yhdessä suunnitella teitä parhaiten palvelevat raportit. Lue lisää Power BI -kartoituksesta.

Lue blogistamme, miten pääset alkuun Power BI:n kanssa

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Accountor Enterprise Solutions Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Accountor Enterprise Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Accountor Enterprise Solutions Oy:n tarjontaa

Accountor Enterprise Solutions Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Yritysverkot kehittyvät - hybridiverkko palvelee julkiseen pilveen siirtymistä ja liikkuvaa työtä
Verkkosivujen hakukoneoptimointi 2019 - tärkeimmät SEO-vinkit Googleliikenteen saamiseksi
AuroraAI on julkisen sektorin tekoälyhanke, jossa luodaan yksilöllisiin palveluihin ohjaava älykäs palveluverkosto

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia