Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Dynamics NAV BC / 365

TarjontaTarjoamme ratkaisut ja tiimit kansainvälisten toimitusten eri vaiheisiin suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. Pohjoismaiden isoimmat Dynamics BC -toimittajat. Toimintamallimme perustuu joustavuuteen, matalaan organisaatioon ja mahdollisimman vähäiseen byrokratiaan. Tämä näkyy asiakkaillemme kohtuullisena kulurakenteena. Microsoft-kumppanuutemme takaa aina ajantasaisen osaamisen.

Tiimien tehokas ja joustava resursointi yhteistyössä ja suunnitelmallisesti, sekä joustavat laskutusmallit yhdistettynä mahdollisuuteen hyödyntää eri aikavyöhykkeiden tuomaa etua on asiakkaidemme mukaan paketti, jota ei kannata ohittaa. Nomiksella on pitkä kokemus erityisesti kaupan alalta, mukaan lukien myös maksamiseen liittyvät laitteistot ja ohjelmistot, sekä niiden tukeminen. Kokemuksemme eri ohjelmistotuotteista, sekä järjestelmien tukemisesta yhdistettynä kohtuuhintaiseen resursointiin antaa asiakkaillemme lisäarvoa ja mahdollistaa yhden luukun periaatteen palveluita ostettaessa.

Pinterest
Nomis Oy logo

Nomis Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Nomis Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Nomis Oy:n tarjontaa

Nomis Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Nomis kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia