Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Dynamics 365 Business Central on kokonaisvaltainen liiketoiminnan hallintaratkaisu

TarjontaMicrosoft Dynamics 365 Business Central (aiemmin tunnettuna Microsoft Dynamics NAV –nimellä) on helppokäyttöinen ja pilvipohjainen toiminnan –ja taloudenohjausratkaisu. Ratkaisu sisältää seuraavat täysin integroidut moduulit: taloudenhallinta, osto, myynti, varastonhallinta, logistiikka, tuotanto, asiakkuudenhallinta (CRM).

Office 365 integroitu

Business Central on täysin Office 365 integroitu, joka näkyy sekä järjestelmän käytön ”tuttuutena”, että toimii yhdessä muiden arjen Office työkalujen kanssa kuten Outlook, Word, Excel, PowerPoint tai PowerBI. Business Central toimitetaan pilvipalveluna Microsoftin Azuresta, joka nopeuttaa käyttöönottoa ja vähentää asiakkaan oman infran tarvetta sekä niihin liittyviä kustannuksia ja riskejä.

Business Centralin käyttö selaimella

Business Central ratkaisua voidaan käyttää Web käyttöliittymällä millä tahansa Internet selaimella tai yleisimmistä AppStoreista löytyvällä mobiilisovelluksella.

Kansainvälisen liiketoiminnan tuki

Ratkaisu tukee kansainvälistä liiketoimintaa täyttäen useiden eri maiden lakisääteiset vaatimukset ja mahdollistaa käytön usealla eri kielellä.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia