Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Media Pocket – vie digitaalinen aineistonhallinta uudelle tasolle

post_image

TarjontaMedia Pocket auttaa yrityksiä toimimaan yhä paremmin nykypäivän mediakeskeisessä maailmassa.

Tämä älykäs digitaalinen aineistonhallinta-alusta auttaa käyttäjiään organisoimaan ja hallitsemaan mediatiedostoja keskitetysti ja turvallisesti. Se tarjoaa useita ominaisuuksia, joilla käyttäjät voivat helposti ladata, säilyttää, organisoida ja jakaa mediatiedostoja. Media Pocketissa on mahdollista hallinnoida niin kuvia, videoita, ääntä kuin muitakin mediatiedostoja.

Selainpohjainen ohjelmistomme on suunniteltu toimimaan kevyesti ja saumattomasti jokaisella laitteella. Tämän ansiosta yhteistyö ei ole koskaan ollut helpompaa niin organisaation sisäisten kuin ulkopuolisten toimijoiden kanssa.

Ennen kaikkea Media Pocket antaa käyttäjilleen mahdollisuuden virtaviivaistaa aineistonhallintaprosessejaan ja parantaa tuottavuuttaan. Paremmin kuin koskaan aiemmin.

Voisimme selittää sinulle hienolla jargonilla miksi Media Pocket on oikea ratkaisu ja teknisesti edistyksellinen järjestelmä medianhallintaan, mutta säästämme sinut siltä. Totuus on (tutkitusti), että joko:

  • käytät todennäköisesti liikaa aikaa etsien sitä mediatiedostoa, mitä tarvitset, tai
  • sinulla ei ole oikeita työkaluja käsitellä mediatiedostojasi tehokkaasti

Nämä ovat kaksi asiaa, joita priorisoimme Media Pocketin suunnittelussa.

Vaikka Media Pocket edustaa teknologisuutta, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kehittyneen käyttäjäkokemuksen rakentamiseksi ja virtaviivaisen käyttöönoton takaamiseksi. Olemme onnistuneet silloin, kun asiakkaamme käyttävät Media Pocketia “niin vähän, kuin mahdollista”. Emme oleta sinun olevan kokoaikainen Media Pocketin käyttäjä, onhan sinulla muutakin tekemistä. Me haluamme auttaa sinua pääsemään tärkeämpien ja ennenkaikkea tuottavampien asioiden pariin nopeammin. Muihin DAM- ja MAM-ratkaisuihin nähden Media Pocket on tuoreimpien joukossa, mikä tekee käyttöliittymästä kaikista modernimman ja sulavimman niin selvästi, että olemme saaneet tästä jokaiselta organisaatiolta positiivisen maininnan.

Miksi käyttää pilvipalvelua? Tässä lueteltuna muutamia hyötyjä pilvipohjaisesta digitaalisen aineiston hallinnasta (DAM – Digital Asset Management / MAM – Media Asset MAnagement):

  • Media Pocket tekee tallennustilasta kustannustehokasta. Ei tarvetta yksittäisille, valtaville sijoituksille tai pitkäaikaiselle sitoutumiselle, kun voit maksaa kuukausittain räätälöidyistä ominaisuuksista, joita yrityksesi oikeasti tarvitsee.
  • Media Pocket ylläpitää digitaalisen aineiston järjestelmällistä rakennetta, jonka ansiosta sisältö on helposti löydettävissä. Ei enää kaoottista materiaalien hajanaisuutta. 
  • Media Pocket on skaalattavissa tulevien tarpeiden mukaiseksi ja valmiina kasvamaan sekä kehittymään toimintanne mukana. Tukenasi on ryhmä tuotekehityksen ammattilaisia.
  • Media Pocket mahdollistaa monipuoliset integraatiot. Aineistojen siirtäminen ja julkaisu on vaivatonta.
  • Media Pocket on täydellinen työkalu tukemaan tiimien välistä etätyöskentelyä. Selainpohjaisella käyttöliittymällä pääset aineistoihin käsiksi missä tahansa. Tarvitset vain Internet yhteyden ja sitä tukevan laitteen kuten tietokoneen, puhelimen tai tabletin.

Media Pocket on turvallinen digiarkisto digitaalisen aineiston tallentamiseen. Turvallisuus on Media Tailorin keskeisimpiä prioriteetteja.

Mikäli teidän organisaationne on päivityksen tarpeessa medianhallinnan osalta, voimme aloittaa yhdessä suunnittelemaan parempia prosesseja kartoittamalla nykytilanteenne. Ota meihin yhteyttä!

Pinterest
Media Tailor Oy logo

Media Tailor Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Media Tailor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Media Tailor Oy:n tarjontaa

Media Tailor Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Media Tailor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia