Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Media-arkistointia hyödyntäen tekoälyä kuvantunnistuksessa

TarjontaÄlykäs pilvipohjainen media-arkistomme Media Pocket hyödyntää tekoälyä muun muassa tekstittämiseen sekä video- ja kuvantunnistukseen

Video- ja kuvatunnistus

Tekoäly tunnistaa ladatuista materiaaleista löytyviä kohteita , joita voi käyttää hakusanoina arkistossa. Tämä on vain yksi toiminnoista, minkä avulla sinun ei enää tarvitse muistaa tiedoston tarkkaa sijaintia tai nimeä löytääksesi sen.

Voisimme selittää sinulle hienolla jargonilla miksi Media Pocket on oikea ratkaisu ja teknisesti edistyksellinen järjestelmä medianhallintaan, mutta säästämme sinut siltä. Totuus on (tutkitusti), että joko:

  • käytät todennäköisesti liikaa aikaa etsien sitä mediatiedostoa, mitä tarvitset, tai
  • sinulla ei ole oikeita työkaluja käsitellä mediatiedostojasi tehokkaasti

Nämä ovat kaksi asiaa, joita priorisoimme Media Pocketin suunnittelussa.

Vaikka Media Pocket edustaa teknologisuutta, olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kehittyneen käyttäjäkokemuksen rakentamiseksi ja virtaviivaisen käyttöönoton takaamiseksi. Olemme onnistuneet silloin, kun asiakkaamme käyttävät Media Pocketia “niin vähän, kuin mahdollista”. Emme oleta sinun olevan kokoaikainen Media Pocketin käyttäjä, onhan sinulla muutakin tekemistä. Me haluamme auttaa sinua pääsemään tärkeämpien ja ennenkaikkea tuottavampien asioiden pariin nopeammin. Muihin DAM- ja MAM-ratkaisuihin nähden Media Pocket on tuoreimpien joukossa, mikä tekee käyttöliittymästä kaikista modernimman ja sulavimman niin selvästi, että olemme saaneet tästä jokaiselta organisaatiolta positiivisen maininnan.

Miksi käyttää pilvipalvelua? Tässä lueteltuna muutamia hyötyjä pilvipohjaisesta digitaalisen aineiston hallinnasta (DAM – Digital Asset Management):

  • Pilvipohjainen DAM tekee tallennustilasta kustannustehokasta. Ei tarvetta yksittäisille, valtaville sijoituksille tai pitkäaikaiselle sitoutumiselle, kun voit maksaa kuukausittain räätälöidyistä ominaisuuksista, joita yrityksesi oikeasti tarvitsee.
  • Pilvipohjainen DAM ylläpitää digitaalisen aineiston järjestelmällistä rakennetta, jonka ansiosta sisältö on helposti löydettävissä. Ei enää kaoottista materiaalien hajanaisuutta. 
  • Pilvipohjainen DAM on skaalattavissa tulevien tarpeiden mukaiseksi ja valmiina kasvamaan sekä kehittymään toimintanne mukana. Tukenasi on ryhmä tuotekehityksen ammattilaisia.
  • Pilvipohjainen DAM mahdollistaa monipuoliset integraatiot. Aineistojen siirtäminen ja julkaisu on vaivatonta.
  • Pilvipohjainen DAM on täydellinen työkalu tukemaan tiimien välistä etätyöskentelyä. Selainpohjaisella käyttöliittymällä pääset aineistoihin käsiksi missä tahansa. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja sitä tukevan laitteen, kuten tietokoneen, puhelimen tai tabletin.

Pilvipohjainen DAM on turvallinen digiarkisto digitaalisen aineiston tallentamiseen. Turvallisuus on Media Tailorin keskeisimpiä prioriteetteja.

Pinterest
Media Tailor Oy logo

Media Tailor Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Media Tailor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Media Tailor Oy:n tarjontaa

Media Tailor Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Media Tailor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia