logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Materiaalivirrat kohdilleen Lemonsoft Logistiikka -ohjelmalla

post_image

TarjontaLemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla ohjaat materiaalivirrat kohdilleen. Pystyt luomaan erinomaisen pohjan tuotannon, logistiikan, ostojen ja myyntien hallintaan. Samalla parannat asiakastyytyväisyyttä ajantasaisilla toimituksilla ja nopealla asiakaspalautteen käsittelyllä.

Tapahtumaketjujen aukottomuus ja jäljitettävyys ovat oleellinen osa yrityksen materiaalihallintoa sekä toiminnanohjausta. Lemonsoft Logistiikka tarjoaa käyttöösi uusimman teknologian tuottamat hyödyt: asiakkaat voivat tehdä tilaukset sähköisest ja logistiset toiminnot on helppo liittää yhteistyökumppaneittesi järjestelmiin.

Ohjelma tukee varastokirjanpidon, logistiikan ja tuotannon sekä laskutuksen lisäksi asiakaspalvelua. Asiakastyytyväisyys paranee entisestään, sillä Lemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla palautteen, mahdollisten reklamaatioiden ja huoltopyyntöjen käsittely helppoa.

Lemonsoft Logistiikka -ohjelmaa kehitetään jatkuvasti, jotta se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin. Kehitystyössä ovat tiiviisti mukana sekä asiakkaamme että omat asiantuntijamme.

Logistiikka on osa Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmää: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne tarpeellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oy

Lemonsoft Oy:n tarjonta

Logistiikka

Lisätietoja

Lemonsoft Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oy:n tarjontaa

Lemonsoft Oy:n Logistiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Lemonsoft Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maailman suurimmat yritykset vuonna 2019
Dear Lucy tuo bisneksen avainluvut kaikkien ulottuville
Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia