Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Managed Cloud & Platforms - palvelumme mahdollistavat sopivan palvelualustan oman pilvipalvelusi rakentamiseen

Tarjonta

Multi-Cloud Control

Uusi ja helppo tapa hallita yhdellä ratkaisulla useita julkisia pilviä ja privaattipilviä. Multi-Cloud -ratkaisu parantaa merkittävästi pilvipalveluiden käytettävyyttä ja kustannustehokkuutta.

Multi-Cloud -ratkaisu yhdistää julkisen ja privaattipilven parhaat puolet. Kattava monipilvipalvelu yhdeltä luukulta ja kustannustehokkaalla tukkuhinnoittelulla. Palvelulla voidaan vähentää myös varjo IT:stä aiheutuvia kuluja ja tietoturvariskejä.

Private Cloud

Dedikoitu ja kustannustehokas Private Cloud -palvelualusta; tehostettua suorituskykyä parhaiten soveltuvalla virtualisointialustalla.

Public Cloud

Turvallisia ja hallittuja julkisia pilvipalveluita. Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Cloud Delivery -palvelut ovat saatavissa myös julkisessa pilvessä olevien palveluiden tueksi.

Dedicated Server

Cloud Delivery -palvelut ovat saatavissa sekä palveluna tarjottaville että asiakkaan itsensä omistamille palvelimille. Toimitamme myös asiakkaan vaatimusten mukaisia palvelinlaitteistoja.

Storage & Backup

All Flash, multi-tier, 10/40G, FC -tallennustilat palveluina. Hinnoittelu perustuu joko GB tai TB -pohjaisena kuukausihintana. Saatavana jaettua varmuuskopiokapasiteettiä Ficolon erillisestä backup-tunnellista. Varmistuspalvelut voidaan toteuttaa myös asiakkaalle räätälöitynä ratkaisuna.

Pinterest
Ficolo Oy  logo

Ficolo Oy :n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Ficolo Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Ficolo Oy :n tarjontaa

Ficolo Oy :n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Ficolo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia