Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Maailman johtava paikkatietoalusta ja kattavat palvelut

post_image

TarjontaEsri Finlandilta saat kaiken, mitä tarvitset hyötyäksesi paikkatiedosta: maailman johtavat paikkatieto-ohjelmistot ja -ratkaisut, kattavat aineistot sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntijapalvelut. Kanssamme löydät parhaita käytäntöjä sekä uusia ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen eri toimialoilla, ja autamme näiden toteuttamisessa ja jalkauttamisessa toimintaasi. Esrin ratkaisut ja palvelut auttavat sinua ymmärtämään toimintaasi liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja tekemään näiden pohjalta entistä parempia tietoon perustuvia päätöksiä - ja saavuttamaan kilpailuetua. 

Esrin ArcGIS-paikkatietoalustan avulla voit hallita, käsitellä ja jakaa paikkatietoa visuaalisesti kartalla helposti ymmärrettävässä muodossa – missä, milloin ja millä laitteella tahansa. ArcGIS-alusta tarjoaa kattavan kokoelman valmisohjelmistoja ja sovelluksia kaikkiin käyttöympäristöihin ja -tarkoituksiin sekä edistykselliset työkalut vaativiinkin paikkatietoanalyyseihin. Avoimen ja yhteentoimivan alustan avulla paikkatietopalvelut voidaan integroida osaksi muita järjestelmiä ja teknologioita, ja alustan tarjoamat sovelluskehitysmahdollisuudet ovat rajattomat. 

ArcGIS-paikkatietoalustan ohella Esri Finlandin palvelutarjontaan kuuluvat monipuoliset konsultointi- ja asiantuntijapalvelut, projektit ja tietojärjestelmätoimitukset, ylläpito- ja tukipalvelut sekä koulutukset. 

Yli 350 000 organisaatioasiakasta maailmanlaajuisesti luottaa Esrin tuotteisiin ja tuottaa niillä arvokasta tietoa toimintansa tueksi. Esrin tuotteita käyttää yli 75 % Fortune 500 -listan yrityksistä sekä julkishallinto laajalti ympäri maailman. Suomessa kanssamme menestymässä ovat muun muassa Puolustusvoimat, Fingrid, Maanmittauslaitos, Metsähallitus, Väylävirasto, Vantaan kaupunki ja Hangon Satama.

Lue lisää ArcGIS-paikkatietoalustasta

Lue lisää palveluistamme

Pinterest
Esri Finland Oy

Esri Finland Oy:n tarjonta

Paikkatieto GIS

Lisätietoja

Esri Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Esri Finland Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Esri Finland Oy:n Paikkatieto GIS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Esri Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia