Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lyyti osana liiketoiminnan kehittämistä. Osallistujatiedosta asiakastietoa!

TarjontaOsallistujatiedon kerääminen ja hallinta on avainasemassa, kun organisaation toimintaa kehitetään tapahtumien avulla. Erilaisilla toimialoilla ja erilaisilla yksiköillä on omanlaisensa - joskus jopa täysin uniikit - tarpeet osallistujatiedon käsittelyn suhteen.

Myyjälle osallistujadata on liidejä, ne pitää siirtää asiakastietojärjestelmään. HR-henkilölle tai koordinaattorille osallistujatieto voi käsittää pelkästään talon omia työntekijöitä, jolloin heidän tietonsa päivittäminen koulutusseurantaan on luonnollisesti hyvin tärkeää yrityksen toiminnan kannalta. Oli tapahtuman luonne mikä tahansa, osallistujatiedot kerätään aina. Tähdellisintä onkin, miten niitä käsitellään ja jalostetaan hyötykäyttöön.

Pinterest
Lyyti Oy logo

Lyyti Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Lyyti Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lyyti Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto

Lyyti Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lyyti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia