Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lupaamme, ettet enää menetä rahaa: Urakointi+

post_image

TarjontaTakaamme, että Urakointi+ järjestelmä tukkii rahavuodot ilman kallista käyttöönottoa. Saat kaiken mitä urakointiyritys tarvitsee. Urakointi+ on erityisesti pienten ja keskisuurten urakointiyritysten tarpeisiin suunniteltu tiivis ja tehokas järjestelmä. Automatisoidut prosessit on suunniteltu juuri urakointiyrityksille helpottamaan arkea, oli kyseessä sitten talotekninen urakointi tai työmaaurakka.

Urakointijärjestelmämme mahdollistaa manuaalitöiden vähentämisen, liikkuvan työn ratkaisut huomioiden. Automatisoimalla manuaalisen työn vältät virheet ja vapautat henkilöiden aikaa tuottavaan työhön. 

Kaikki Urakointi+ järjestelmään syötetty tieto liikkuu liidistä tarjoukseen, projektiin ja kirjanpitoon asti saumattomasti. Siksi tarjousten tekeminen onnistuu helposti suoraan esitäytettyjen tietojen pohjalta. Myös laskenta onnistuu helposti järjestelmän avulla ja tarvittaessa litterakohtaisesti. 

Projektien hallintaa ja seurantaa puolestaan helpottaa jatkuva yhteys kentän ja johdon välillä. Jokainen työntekijä voi kirjata työtunnit ja työtiedot helposti suoraan työmaalta, josta ne muodostuvat järjestelmässä suoraan palkka- ja laskutustiedoiksi. 

Tutustu Urakointi+ järjestelmään täällä ja lue tyytyväisten asiakkaidemme menestystarinat!

Pinterest
YAP Solutions Oy

YAP Solutions Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

YAP Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta YAP Solutions Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

YAP Solutions Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

BloggausTaloushallinnon haasteet ratkaistaan perusprosesseja tehostamalla

Perinteisesti urakointiyrityksen taloushallinnon osa-alueet toimivat manuaalisesti toisistaan erillisissä järjestelmissä tai Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Mobiilikehitys, +8 muutaPilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, urakointijärjestelmä, urakointiplus

BloggausMiten valita yrityksen tarpeisiin sopiva urakointijärjestelmä?

Mihin järjestelmän ominaisuuksiin ostajan kannattaisi kiinnittää erityistä huomiota? Lue vinkit ostopäätöksen tueksi Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Mobiilikehitys, +10 muutaOhjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, suunnannäyttäjä, urakointijärjestelmä, urakointiplus

BloggausNäin urakointijärjestelmä lisää yrityksesi tuottavuutta – mistä säästöt syntyvät?

Millaisia kasvutavoitteita olet asettanut tulevalle vuodelle? Mikä kaikki olisi nyt toisin, jos voisit olla varma, että Lue lisää..

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, +18 muutaPilvipalvelut / SaaS, Kiinteistöala, Rakentaminen, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, suunnannäyttäjä, ERP, Toiminnanohjaus, urakointijärjestelmä, urakointiplus, Kokonaisjärjestelmä, LVIS, Talotekniikka, Urakointi, taloushallinnon automatisoidut prosessit

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

YAP Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Top 150 katsotuimmat it-konsultti- ja ohjelmistoyritykset Ite wikissä vuonna 2019
Mimmit koodaa -ohjelma laajenee valtakunnalliseksi - naisia kaivataan kipeästi it- ja ohjelmistoalalle
Talouden ja hankinnan tila 2020

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia