Lupaamme, ettet enää menetä rahaa: Urakointi+

post_image

Takaamme, että Urakointi+ järjestelmä tukkii rahavuodot ilman kallista käyttöönottoa. Saat kaiken mitä urakointiyritys tarvitsee. Urakointi+ on erityisesti pienten ja keskisuurten urakointiyritysten tarpeisiin suunniteltu tiivis ja tehokas järjestelmä. Automatisoidut prosessit on suunniteltu juuri urakointiyrityksille helpottamaan arkea, oli kyseessä sitten talotekninen urakointi tai työmaaurakka.


Urakointijärjestelmämme mahdollistaa manuaalitöiden vähentämisen, liikkuvan työn ratkaisut huomioiden. Automatisoimalla manuaalisen työn vältät virheet ja vapautat henkilöiden aikaa tuottavaan työhön. 


Kaikki Urakointi+ järjestelmään syötetty tieto liikkuu liidistä tarjoukseen, projektiin ja kirjanpitoon asti saumattomasti. Siksi tarjousten tekeminen onnistuu helposti suoraan esitäytettyjen tietojen pohjalta. Myös laskenta onnistuu helposti järjestelmän avulla ja tarvittaessa litterakohtaisesti. 


Projektien hallintaa ja seurantaa puolestaan helpottaa jatkuva yhteys kentän ja johdon välillä. Jokainen työntekijä voi kirjata työtunnit ja työtiedot helposti suoraan työmaalta, josta ne muodostuvat järjestelmässä suoraan palkka- ja laskutustiedoiksi. 


Tutustu Urakointi+ järjestelmään täällä ja lue tyytyväisten asiakkaidemme menestystarinat!

Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin YAP Solutions Oy:n kotisivulle

Muuta YAP Solutions Oy:n tarjontaa

Toiminnanohjaus ERP

YAP Solutions Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Oppimisen tulevaisuus - oppia.fi loi alustan osaamisen ylläpitoon
Tekoälypohjainen ohjelmistokehitys automoi ohjelmistotuotannon prosesseja
Accountor Enterprise ja Vainu yhteistyöhön - Vainu integroituu nyt Dynamics 365 Salesiin