Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Loogisempaa logistiikkaa

TarjontaLogistiikka- ja varastoalan ammattilaisten on pysyttävä kehityksessä mukana digitalisaation jatkuvasti uudistaessa alaa. Asiakkaat odottavat nyt joustavia ja nopeita jakelujärjestelmiä sekä monikanavaisia jakelumalleja. Tämä on luonut myös tarpeen aiempaa tehokkaammalle kustannusten ja työvoiman hallinnalle.

Optiscan Group on toimittanut varaston ja kentällä liikkuvan henkilöstön ohjauksen ratkaisuja jo yli 30 vuoden ajan. Ratkaisumme tarjoaa ERP- ja WMS-ominaisuuksia ja -toiminnallisuuksia. Autamme yrityksiä parempaan tehokkuuteen ja tuottavuuteen tarjoamalla ratkaisuja varaston logistiikan ja kentällä liikkuvan henkilöstön hallintaan.

Ratkaisumme perustuvat seuraaviin teknologioihin:

> Optiscan Abakus -ratkaisu

> Puheohjaus

> RFID

> Viivakoodit

> Tiedonkeruupäätteet

> Viivakoodinlukijat

> Tulostimet

> SOTI-laitehallinta

Ratkaisumme lisäävät varastojen, tuotannon ja kenttätoimintojen tehokkuutta. OptiCare™ -palvelut varmistavat projektin onnistumisen ja toimitetun ratkaisun tehokkaan hyödyntämisen. Optiscan Group toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä, ja yrityksen palveluksessa on yli 60 alan ammattilaista.

www.OptiscanGroup.com

Pinterest
Optiscan Oy logo

Optiscan Oy:n tarjonta

Logistiikka

Lisätietoja

Optiscan Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Optiscan Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Optiscan Oy:n Logistiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiALFAROC LOGISTICS OY: KANNATTAVA KASVU JA SISÄLOGISTIIKAN TEHOSTAMINEN PUHETEKNOLOGIALLA

Alfaroc Logistics on Suomen suurimpia sisälogistiikan ja varastoinnin ulkoistamispalveluyrityksiä. Yritys palvelee teollisuuden Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Supply chain management SCM, +17 muutaKetterät menetelmät, Testaus ja laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, Optiscan, Varasto, Abakus, Puheohjaus, honeywell, Vocollect, alfaroc, keräys

ReferenssiMediCarrier AB käyttää Optiscanin toimittamaa puheohjattua keräystä varasto- ja varastoautomaattiympäristössä.

MediCarrier AB toimittaa tarvikkeita sairaaloille ja muille julkisen terveydenhuollon toimijoille Tukholmassa. Yritys käyttää Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +9 muutaKetterät menetelmät, Testaus ja laadunvarmistus, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Optiscan, Puheohjaus

ReferenssiOptiscan Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -erikoisserfitikaatti

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Optiscan Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina –erikoissertifikaatin. Suomen Vahvimmat Platina Lue lisää..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, +10 muutaTestaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto, Optiscan, Abakus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Optiscan kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia