Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lisätyn todellisuuden ratkaisut

TarjontaLisätty todellisuus tarjoaa ennennäkemättömiä ja kiinnostavia mahdollisuuksia tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ja ratkaisujen tekemiseen!

Lisätty todellisuus eli Augmented Reality (AR) on todellisen näkymän ja virtuaalisen sisällön yhdistämistä saumattomasti toisiinsa. Lisätyn todellisuuden ratkaisut tarjoavat täysin uudenlaisia hyödyntämismahdollisuuksia tuotteiden ja palvelujen visualisoinnissa tai töiden ja monimutkaisten tehtävien suorittamisessa.

Me Wapicella autamme sinua luomaan innovatiivisia ja uudenlaisia vuorovaikutustilanteita, joissa ratkaisumme toteuttavat interaktiivisen ja älykkään lähestymistavan tarpeittesi mukaan. Voimme yhdessä luoda lisätyn todellisuuden sovelluksia, jotka synnyttävät näyttävän ja monipuolisen keinon viestiä. Lisätyn todellisuuden sovellukset tarjoavat nykyaikaisen ja mahtavan käyttäjäkokemuksen. Lisätyn todellisuuden ratkaisumme hyödyntävät Microsoft HoloLens -teknologiaa sekä fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistämistä mobiililaitteen näytöllä.

Tiedon ja todellisuuden yhdistäminen avaa rajattomat sovellusmahdollisuudet teollisuuden ja liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Pinterest
Wapice Oy

Wapice Oy :n tarjonta

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätietoja

Wapice Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wapice Oy :n tarjontaa

Wapice Oy :n Lisätty todellisuus ja VR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia