Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lisätyn todellisuuden ratkaisut

TarjontaLisätty todellisuus tarjoaa ennennäkemättömiä ja kiinnostavia mahdollisuuksia tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ja ratkaisujen tekemiseen!

Lisätty todellisuus eli Augmented Reality (AR) on todellisen näkymän ja virtuaalisen sisällön yhdistämistä saumattomasti toisiinsa. Lisätyn todellisuuden ratkaisut tarjoavat täysin uudenlaisia hyödyntämismahdollisuuksia tuotteiden ja palvelujen visualisoinnissa tai töiden ja monimutkaisten tehtävien suorittamisessa.

Me Wapicella autamme sinua luomaan innovatiivisia ja uudenlaisia vuorovaikutustilanteita, joissa ratkaisumme toteuttavat interaktiivisen ja älykkään lähestymistavan tarpeittesi mukaan. Voimme yhdessä luoda lisätyn todellisuuden sovelluksia, jotka synnyttävät näyttävän ja monipuolisen keinon viestiä. Lisätyn todellisuuden sovellukset tarjoavat nykyaikaisen ja mahtavan käyttäjäkokemuksen. Lisätyn todellisuuden ratkaisumme hyödyntävät Microsoft HoloLens -teknologiaa sekä fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistämistä mobiililaitteen näytöllä.

Tiedon ja todellisuuden yhdistäminen avaa rajattomat sovellusmahdollisuudet teollisuuden ja liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Pinterest
Wapice Oy  logo

Wapice Oy :n tarjonta

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätietoja

Wapice Oy :n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wapice Oy :n tarjontaa

Wapice Oy :n Lisätty todellisuus ja VR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wapice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia