Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lisää tuottavuutta kustannustehokkaasti - ota käyttöösi QPR Cloud

post_image

TarjontaQPR Cloud -pilvipalvelun kautta saat prosessilouhintaan, kokonaisarkkitehtuuriin, prosessijohtamiseen, suorituskyvyn mittaamiseen sekä laadunhallintaan liittyvät SaaS-palvelut.

QPR on valinnut Amazon Web Services (AWS) pilvipalvelualustakseen; sen kautta QPR toimittaa palveluratkaisunsa asiakkailleen. AWS on johtava kokonaisvaltainen pilvipalvelualusta, joka tarjoaa yli 175 kattavaa palvelua maailman datakeskusten kautta.

AWS on tämän hetken ketterin ja turvallisin pilvipalveluympäristö. AWS:n ydininfrastruktuuri on suunniteltu tyydyttämään kaikkein korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset, jotka ovat käytössä mm. puolustusvoimilla, globaaleissa pankeissa ja muilla erikoisen tiukat turvamääräykset vaativilla aloilla. Tätä tukee laaja pilvipalveluiden välinevalikoima, sisältäen 230 eri turvallisuuteen, määräystenmukaisuuteen sekä hallintoon keskittyvää palvelua ja toimintoa. AWS tukee 90:tä turvallisuusstandardia sekä määräystenmukaisuus sertifikaattia.

Alla osittainen lista AWS-yhteensopivista standardeista:

SOC 1/ISAE 3402, SOC 2, SOC 3

FISMA, DIACAP, ja FedRAMP

PCI DSS Level 1

ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, ISO 27018

QPR Cloud infrastruktuuri on rakennettu 'AWS Well-Architected Framework' parhaita käytäntöjä seuraten. Se taas on kehitetty auttamaan arkkitehtejä suunnittelemaan turvallisempia, suorituskykyisempiä, kestävämpiä ja tehokkaampia pilvipalvelusovelluksia.

Pinterest
QPR Software Oyj logo

QPR Software Oyj:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

QPR Software Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta QPR Software Oyj:n tarjontaa

QPR Software Oyj:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

QPR Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia