Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoiminnan raportoinnin ja analytiikan vahvaa asiantuntijaosaamista

post_image

TarjontaOlemme erikoistuneet jalostamaan tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseksi. Tuomme analyyttistä ymmärrystä omaan toimintaympäristöösi vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja analytiikan avulla jalostamme olemassa olevasta datasta organisaatiosi kannalta uutta ja hyödyllistä tietoa. Tämä tieto auttaa mm. liiketoiminnan kehittämisessä sekä havaitsemaan uusia mahdollisuuksia ja muutoksia.

Useimmat yritykset saavat dataa lähdejärjestelmistä tietovarastoon. Datan arvo mitataan vasta, kun siitä jalostettua informaatiota jaetaan läpi organisaation raportoinnin ja analytiikan välineillä muokattuna. Tiedon visualisointi auttaa tulkitsemaan dataa ja luomaan liiketoiminnallista ymmärrystä.

Vuosien varrella konsulttimme ovat tehneet toimeksiantoja hyvin erityyppisille ja kokoisille asiakasorganisaatioille hyödyntäen sekä uusia, että myös vähän varttuneempiakin teknologioita, mm. Microsoft Power BI, IBM Cognos ja QlikView. Autamme myös sopivan ratkaisun löytämiseksi, mikäli yrityksenne suunnittelee BI-järjestelmän hankkimista tai uusimista. Lue lisää Raportoinnin blogistamme.

Analytiikan pitkälle vietyä osaamista meiltä löytyy erityisesti SAS-, IBM SPSS – ja Microsoft -tuoteperheistä.

Pinterest
Invenco Oy logo

Invenco Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Invenco Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Invenco Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Invenco Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia