Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla projektit varmasti haltuun

post_image

TarjontaLemonsoft Projektinhallinta -ohjelman avulla otat projektit varmasti haltuun. Pystyt entistä paremmin pitämään huolta siitä, että projekti pysyy ennalta sovituissa raameissa niin laadun, aikataulujen kuin budjetinkin osalta. Havaitset poikkeamat nopeammin, ehdit reagoida niihin ajoissa ja takaat näin onnistuneen lopputuloksen.

Lemonsoftin eri ohjelmiin integroitu projektinhallinta kokoaa automaattisesti tarvittavat tiedot järjestelmän muista toiminnoista ilman, että tietoja täytyy siirrellä tai kopioida paikasta toiseen. Voit varmistaa projektin etenemisen seuraamalla reaaliajassa projektin vaiheita, kustannuksia ja osatulosta. Sähköinen järjestelmä tukee projekteissa yleistä, liikkuvaa työtä.

Projektinhallintaohjelmasta saat käyttöösi tuotanto-, asiantuntija- ja urakointiyritysten asiantuntijoiden kehittämiä valmiita ratkaisumalleja, joilla voit jalostaa yrityksesi projektiosaamista.

Projektinhallinta on Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän osa: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen toiminnanohjausjärjestelmän muihin osiin. Koska projektinhallinta liittyy kiinteästi liiketoiminnan eri alueisiin, kannattaa hyödyn maksimoimiseksi ottaa käyttöön myös muita yrityksellenne tarpeellisia toiminnanohjausjärjestelmän osia.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oyj logo

Lemonsoft Oyj:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Lemonsoft Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oyj:n tarjontaa

Lemonsoft Oyj:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia