Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otaverkon laatupolitiikka

TarjontaMeillä Otaverkko Oy:ssa laatu on kaikki kaikessa. Laatupolitiikkamme tähtää siihen, että Otaverkon asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat varmistua siitä, että Otaverkon palvelut tuotetaan tietoturvallisesti, vastuullisesti, ja siten, että toiminnan jatkumisen edellytykset täyttyvät myös poikkeustilanteissa.

Palveluotantomme on ISO 9001 -sertifioitu, ja olemme sitoutunueet sen jatkuvaan parantamiseen. Tietoturvan ja -suojan merkitys on tunnistettu sekä keskeisinä laadunhallinnan osina ja niitä kehitetään mm. ISO 27001 -standardin ja GDPR:n periaatteiden mukaisesti.

Lähes kaikki Otaverkon toiminnot ovat riippuvaisia konesaleissa toimivista palveluista sekä tietoliikenne- ja Internetyhteyksistä. Laatupolitiikan tarkoituksena on varmistaa sekä konesalien että tietoliikenneverkon ja niihin liittyvien ylläpitoprosessien ja tukipalveluiden riittävä toimivuus palvelutasolupausten mukaisesti sekä normaali- että poikkeusoloissa. 

Laatupolitiikka kuvaa yleisellä tasolla ne periaatteet ja käytännöt, joilla toiminta ja sen jatkuvuus turvataan kaikissa olosuhteissa. Käytännön menetelmät, toimenpiteet, välineet ja prosessit kuvataan laatupolitiikasta johdetuissa jatkuvuussuunnitelmissa, joiden toteutumista seurataan sisäisillä auditoinneilla ja johdon katselmuksilla.

 

 

Konesalit

Otaverkon omien konesalien osalta olemme toiminnnassamme varautunut seuraaviin uhkatekijöihin: katko sähköntoimituksessa, vikatilanteet vakioilmastointijärjestelmissä ja ulkoiset uhat.

Sähköntoimituksen ongelmiin olemme varautuneet kahdennetuilla UPS-järjestelmillä ja varavoimakoneella, sekä UPS-laitteiden etävalvonnalla ja kattavilla huoltosopimuksilla. Vakioilmastointijärjestelmien vikaantumiseen olemme varautuneet kahdentamalla järjestelmiä ja panostamalla konesaliemme olosuhdevalvontaan ja hälytyksiin. Laitteissa on kattavat huoltosopimukset.

Ulkoisiin uhkiin olemme varautuneet hankkimalla murto- ja paloluokitellut ovet konesaleihimme, asentamalla tallentavan kameravalvonnan. Tärkeimmissä konesaleissamme on lisäksi kaasusammutusjärjestelmä. Vesivahinkojen välttämiseksi on korotetun asennuslattian alustat varustettu vuotoanturein. 

Toiminnan kannalta kriittiset järjestelmät 

Otaverkossa on tunnistettu kriittisiksi myös seuraavat järjestelmät: nimipalvelut, virtualisointialustat ja niiden alustapalvelimet, levyjärjestelmät, sekä kriittisten palveluiden suojana olevat palomuurijärjestelmät. Kriittisten järjestelmien jatkuvuus on turvattu hajauttamalla ne eri konesaleihin ja eri verkkoihin usealla eri palvelinalustalla.

Tietoliikenne

Otaverkolla on käytössä kaksi toisensa mahdollisessa vikatilanteessa korvaavaa transit-operaattoria. Kyberhyökkäysten varalta Otaverkko on hankkinut molemmilta transit-operaattoreiltaan verkkohyökkäysten havainnointi- ja torjuntapalvelun, joka torjuu esimerkiksi palvelunestohyökkäyksiä. Otaverkon runkoverkko on kahdennettu muiden muassa kahdentamalla kaikki runkoreitittimet ja -kytkimet. Lisäksi runkoverkon ja tärkeiden asiakasyhteyksien osalta myös kuitureitit on kahdennettu.

Henkilöresurssit

 Otaverkko on asiantuntijaorganisaatio, joka on ennen kaikkea riippuvainen henkilöresursseista. Henkilöresursseilla tarkoitetaan laatupolitiikassa sekä henkilöstön riittävää määrää että henkilöstön osaamista. Otaverkko tarkastelee henkilöresurssejaan säännöllisesti sekä johtoryhmässä että muun esimiestyön kautta. Kehityskeskustelut, joita pyritään pitämään kahdesti vuodessa, tarjoavat myös tilaisuuden tarkistaa henkilöresurssien tilanne. Muun muassa jokaiseen palveluun, ympäristöön, asiakkuuteen koulutetaan vähintään kaksi asiantuntijaa.

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Laatu, turvallisuus ja ympäristö -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia