Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laatulähtöistä ohjelmistokehitystä

TarjontaMe VALA Groupissa ratkomme yritysten ja yhteiskunnan asettamia haasteita teknologian avulla – merkityksellinen ohjelmistoprojekti on VALA Groupin ravinto. Laatulähtöinen kehitys yhdistettynä kivenkovaan kaupalliseen osaamiseen takaa softan toiminnan sekä liiketoiminnan, että käyttäjän osalta.

Oli kyseessä sitten verkkopalvelu, mobiilipalvelu, tai molemmat samassa paketissa – VALAmme softan valmiiksi niin, että Back End toimii, Front End kiiltää ja loppukäyttäjä kiittää.

Teknologiavalinnat räätälöidään aina yhdessä asiakkaan tarpeiden ja nykytilanteen mukaan. Asiakas ei kuitenkaan aina ole täysin oikeassa ja me uskallamme olla eri mieltä. Tällä hetkellä käytössämme ovat mm: Javascript, ReactJS, AngularJS, NodeJS, Java, Python C# ja C++.

Tällä hetkellä VALAlla on noin parisenkymmentä piinkovaa devaajaa auttamassa asiakkaittemme haasteissa. Isompien kokonaisuuksien lisäksi tarjoamme myös tiimejä tai yksittäisiä osaajia ratkomaan asiakkaan haasteita.

Pinterest
VALA Group Oy logo

VALA Group Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

VALA Group Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta VALA Group Oy:n tarjontaa

VALA Group Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia