Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laajenna Salesforcen käyttöä sovelluskehityksellä

TarjontaAina valmiit tuotteet eivät riitä. Lightning Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen, prosessien automatisoinnin ja uusien sovellusten kehittämisen, kun Salesforcen vakiotoiminnot eivät tarjoa tarpeeksi ominaisuuksia. Näin olemassa olevaa ratkaisua voidaan laajentaa ketterästi ja kustannustehokkaasti ilman uusia integraatioita, hyödyntäen samalla low-code-kehitystä. Kaikki olemassa oleva data on jo valmiina käytettävissä ja tuotettu data hyödynnettävissä muissa Salesforcen tuotteissa ja raportoinnissa.

Alustan päälle on mahdollista rakentaa erilaisia sovelluksia. Olemme toteuttaneet esimerkiksi laskutuksen hallintaa, kumppani- ja asiakasyhteisöratkaisuja (partner & customer community), tiketöintijärjestelmiä, lisenssienhallintaratkaisuja ja CPQ-ratkaisuja (Configure Price Quote).

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia