Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laaja kattaus HR- ja palkkapalveluita

post_image
Tarjonta

Pysy ajan tasalla henkilöstöjohtamisen kaikilla osa-alueilla ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa – sekä paikallisesti että kansainvälisesti

Huolehdi tärkeimmästä resurssistasi

Työntekijät ovat yrityksen menestyksen avain ja HR-osaston tehtävänä on huolehtia siitä, että työntekijät ja heidät osaamisensa kohtaavat yrityksesi tarpeet. Kasvuyrityksissä ei kuitenkaan usein ole erillistä HR-osastoa ja henkilöstöasioita hoidetaan muiden töiden ohessa. Vaikka tarvetta jatkuvalle HR-tiimille ei olisikaan, voi eteen tulla haasteita joihin kaivataan henkilöstöjohtamisen asiantuntijan konsultointia.

Starialla palveluihin kuuluu niin pidempiaikaiset HR-ulkoistukset kuin dynaamiset kehitysprojektitkin. Saat yrityksellesi myös asiakaskohtaista ja jatkuvasti kehittyvää palkkapalvelua.

HR-palvelut

Starian kokeneet HR-asiantuntijat auttavat yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa tehokkaan henkilöjohtamisen avulla. Starialta saat laajan kattauksen HR-palveluja, kaikki yhden kumppanin kautta.

Sitoutunut HR-tiimi palveluksessasi

Saat Starialta joustavat HR-ulkoistukset, joissa apunasi on sitoutunut HR-tiimi, joka on aina valmiina avustamaan kaiken kokoisissa projekteissa. Hyödyntämällä johtavaa teknologiaa pystymme tarjoamaan yrityksellesi laajasti strategisia ja operationaalisia HR-palveluita, kuten rekrytointipalveluja, kandidaattien valintaa ja arviointia, strategista suunnittelua sekä sisäisiä uudelleenorganisointeja.

Haluatko kuulla lisää?

Starian palveluihin kuuluu niin pidempiaikaiset HR-ulkoistukset kuin dynaamiset kehitysprojektitkin. Staria tarjoaa myös asiakaskohtaista ja jatkuvasti kehittyvää palkkapalvelua.

Kirsi Hanhela, Payroll Service Manager

kirsi.hanhela@staria.com / +358 44 775 3371

Lue lisää Starian HR- ja palkkapalveluista

Pinterest
Staria Oyj

Staria Oyj:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Staria Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Staria Oyj:n tarjontaa

Staria Oyj:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia