Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadunvarmistus - Varmista ohjelmistojesi laatu ja viritä liiketoimintasi uudelle tasolle testauksen avulla

post_image

TarjontaTestaus on osa ydinosaamistamme. Yrityksesi korkeiden laatuvaatimusten ja ohjelmistokehitysprosessien perinpohjainen tunteminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Palveluidemme lähtökohtana on taata sinulle ohjelmistojen korkea laatu sekä alhainen kustannus koko ohjelmiston elinkaaren ajalle. Tämä saavutetaan testaamalla ohjelmistoja niiden kehityksen alusta loppuun. Oikeanlainen, toimiva teknologia optimoi toimintaa ja tuottavuutta. Varmistamalla ohjelmistojesi laadun autamme yritystäsi kehittymään ja viemään liiketoimintasi seuraavalle tasolle.

6 syytä valita meidät kumppaniksi

  1. Alhainen vaihtuvuus
  2. Taitavat ja motivoituneet osaajat
  3. Laadukasta työtä ja vastuullinen toimija
  4. Oikeat projektit oikeille ihmisille
  5. Panostamme vuorovaikutukseen ja yhteydenpitoon
  6. Korkea asiakastyytyväisyys

Manuaalitestaus

Toisinaan testaus on yrityksesi kannalta kustannustehokkainta suorittaa perinteisesti manuaalitestauksena ilman automatisointia. Näin on varsinkin tilanteissa, joissa odotettavissa oleva testauskierrosten määrä pysyy maltillisena.

Manuaalitestauksessakin voidaan testaus tehdä toistettavan testisuunnitelman kautta tai tutkivasti kokeilemalla – yrityksesi tarpeesta riippuen.

Testiautomaatio

Testiautomaatiolla on tärkeä rooli sekä laiteohjelmistojen että palvelin- ja työasemasovellusten laadunvarmistuksessa. Oikeilla ratkaisuilla saavutetaan yrityksellesi merkittäviä säästöjä testauksessa ja samalla lopputuotteesi laatu parantuu.

Yrityksesi ohjelmistotuotanto, erityisesti uusien toimintojen julkaisu, nopeutuu testiautomaation avulla. Testiautomaatiolla on siten tärkeä rooli portinvartijana modernissa jatkuvan integraation ohjelmistotuotannossa.

Projektimallit

Konsultointi

Meiltä saat käyttöösi huippuluokan asiantuntijat tuotekehityksen eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Konsultoinnin projektimallissa vastaat itse projektin johtamisesta ja loppuun saattamisesta asiantuntijoidemme avulla. Asiantuntijamme ovat käytössäsi joustavasti ja tuntipohjaisesti.

Konsulttimme eivät ole sinulle vain lisäresursseja, vaan tuomme lisäarvoa ulkoisena näkökulmana ja uusina ideoina. Tekijämme ovat alansa huippuosaajia, jotka tuntevat viimeisimmät teknologiat ja teollisuuden tuotekehitykseen liittyvät erityispiirteet.

Vastuuprojektit

Vastuuprojekti-mallissa voit ulkoistaa kokonaan tai osittain tuotteeseen liittyvää kehitystyötä tehtäväksemme. Suunnittelemme ja budjetoimme yhdessä kanssasi tehtävän työn ja otamme siitä eteenpäin vastuun projektin loppuun saattamisesta “avaimet käteen” -periaatteella.

Kun vastuuprojekti on hallinnassamme, helpotamme työtäsi, kun voit rauhassa keskittyä muihin liiketoiminnan osa-alueisiin. Meillä projektisi ovat osaavissa käsissä. Käytössämme ovat modernit ohjelmistokehitysmallit, jotka tarjoavat sinulle hyvän läpinäkyvyyden projektin etenemiseen. Näin pysyt jatkuvasti ja helposti ajan tasalla projektien etenemisestä, maaliin saakka.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan hanke aluille!

Mikko Luukkonen

+358 50 554 3652

mikko.luukkonen@softability.fi

Tapio Pukkala

+358 40 718 0514

tapio.pukkala@softability.fi

Pinterest
Softability Oy logo

Softability Oy:n tarjonta

Laadunvarmistus

Lisätietoja

Softability Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Softability Oy:n tarjontaa

Softability Oy:n Laadunvarmistus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Softability kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia