Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadukkaita ohjelmistoratkaisuja ja pilviarkkitehtuurin kehitys- ja valvontatyötä

post_image

TarjontaHuippuasiantuntijamme luovat laadukkaita ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjausjärjestelmistä data-mining työkaluihin ja eHealth-palveluihin. Tarjoamme raudanlujaa ohjelmistotuotantoa Frontend-kehittämisestä Python API-toteutuksiin, PostgreSQL-klustereista Cloud DevOpsiin. Teemme bisneslähtöistä suunnittelua, aina palvelusuunnittelusta rautalankoihin ja visuaaliseen ilmeeseen.

Projektityömme hinta muodostuu mutkattomasti, suoraan tehdyistä työpäivistä, joiden määrää ja sisältöä asiakkaamme voivat seurata reaaliaikaisesti. Ohjelmistokehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne. Mitattava ja itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä tiivis asiakassuhde ovat toimintakulttuurimme kulmakiviä.

Lisäksi tarjoamme takuuvarmaa pilviarkkitehtuurin kehitys- ja valvontatyötä sekä huippuluokan DevOps / SRE asiantuntijuutta. MontelCare on huolenpitopalvelumme yrityksille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää palvelunsa monitoroinnin, ylläpidon ja palveluinfrastruktuurin skaalaamisen meidän huoleksemme. Valittavissa yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelupaketti.

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Montel Intergalactic Oy:n tarjonta

IT

Lisätietoja

Montel Intergalactic Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Montel Intergalactic Oy:n tarjontaa

Montel Intergalactic Oy:n IT -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiSovellusarkkitehtuuri- ja DevOps-asiantuntijuutta markkinointipalvelulle

React & Share on palvelu, jolla mitata markkinointisisällön vaikuttavuutta, kerätä palautetta verkossa ja luoda Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, Analytiikka, Arkkitehtuuri, +16 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Google, Django, Javascript, Python, Linux, Asiantuntijapalvelut, IT, Media, Konsultointi, Kubernetes, rancher

ReferenssiYlläpito- ja infrakehityspalvelulla mielenrauhaa

"MontelCare-palvelun myötä olemme voineet keskittää resurssejamme enemmän omaan ydintekemiseemme. Montelin kokenut ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaBig Data, It-infrapalvelut, Tietoturva, Google, Django, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, cloud infrastructure, pilvi-infrastruktuuri, ICT-infraprojektit, digitaalinen infrastruktuuri, Digital Infrastructure, IT-infrastructure, it-infrastruktuuri, IT-infra

BloggausMontel Intergalacticin blogi - vinkkejä ja näkökulmia asiantuntijoilta

Montelin intergalaktinen blogi tarjoaa vinkkejä, näkökulmia ja tarinoita Montelin ohjelmistoguruilta, DevOps-neroilta ja Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaBig Data, IoT, It-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Google, Django, Node.js, React, Ruby on Rails, Javascript, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, yritysvastuu, rancher, applikaatiot, mobiiliapplikaatio

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Montel Intergalactic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia