Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadukasta modernien verkkopalveluiden ketterää kehitystä

TarjontaToteutamme asiakkaillemme verkkopalveluita moderneilla teknologioilla ja asiakaslähtöisellä otteella. Vahvuusalueemme ovat monimutkaisemmat palvelut, joiden toteuttamiseen valmisratkaisut eivät riitä vaan vaaditaan liiketoiminnan tarpeita täsmällisesti palveleva räätälöity ratkaisu.

Luomiamme palveluita yhdistää ylläpidettävyys ja selkeys. Tavoitteenamme on löytää asiakkaan kanssa keskeisimmät liiketoiminnalle arvoa tuovat ominaisuudet ja keskittyä ensin niihin, jotta projektista saadaan mahdollisimman nopeasti yritykselle hyötyä. Teknologiat valitsemme projektin ja asiakkaan infrastruktuurin mukaan, mutta tyypillisimmin käytössämme ovat TypeScript, React ja Node.js.

Omien asiakkaittemme lisäksi osaamiseemme luottavat useat Suomen johtavista ketteristä konsulttitaloista, joiden projekteissa asiantuntijoitamme on mukana yritysten omaa konsulttitiimiä vahvistamassa.

Pinterest
Acelvia Oy logo

Acelvia Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Acelvia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Acelvia Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Acelvia Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Acelvia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia