Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisvaltainen visuaalinen suunnittelu

TarjontaTarjoamme elämyksellisiä, tyylikkäitä ja asiakasta puhuttelevia ilmeitä palvelun eri kontaktipisteisiin. Visuaalinen suunnittelu vaikuttaa keskeisesti myös asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Milloin?

Visuaalinen suunnittelu tekee palveluista ja tuotteista houkuttelevampia, viestii tarinoiden keinoin tunteita tai arvoja sekä sitoo palvelun laajempaan kulttuuriseen kontekstiin. Visuaalista suunnittelua tarvitaan myös, kun brändiuudistus pitää jalkauttaa eri kanaviin tai palvelu ei tavoita oikeaa kohderyhmää.

Miksi?

Visuaalinen suunnittelu vie brändityön käytäntöön ja jalkauttaa ydinviestin. Jäsennelty visuaalinen ilme mahdollistaa yhtenäisen ilmeen ja kokemuksen kanavista riippumatta. Ammattilaisen koostama visuaalinen aineisto helpottaa palvelun ylläpitoa kun kuvitusta ei tarvitse etsiä uuden julkaisun yhteydessä. Yhteinen ilme ja linja säilyvät ja työtä on helpompi koordinoida.

Miten?

Brändistrategiaa vastaava ilme syntyy luomalla pikselintarkat, toteutuskelposet kuvat ja elementit verkkosivuille, intranetiin ja muihin kanaviin. Brändin elävöittämiseksi voidaan luoda tyyliopas kuvitusaineisto tai kuvapankki.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:


Janne Tompuri

Design Director

janne.tompuri@eficode.com

+358 50 375 9473

Pinterest
Eficode Oy logo

Eficode Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Eficode Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eficode Oy:n tarjontaa

Eficode Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiEficode auttoi Vaisalaa Design Systemin rakentamisessa

Eficoden konsulteilla oli tarvittava osaaminen auttaa Vaisalaa rakentamaan Development and Design System. Design System on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +44 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, DevOps, design, ux, Käytettävyys, käyttökokemus, Automaatio, design system

BloggausUusi saavutettavuuslaki edellyttää myös helppokäyttöisyyttä

Niin sanottu saavutettavuuslaki eli laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta tuli tällä viikolla eduskunnassa hyväksytyksi. Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, +41 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Webkehitys, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, saavutettavuus, Käytettävyys, Digitaalinen käyttökokemus, käytettävyystestaus, käyttökokemus, saavutettavuuslaki, saavutettavuusdirektiivi, saavutettavuustestaus

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia