Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneet projektipäällikkömme johtavat it-projektit maaliin asti

post_image

TarjontaMe olemme it-projektinhallinnan kokeneita osaajia. Hallitsemme muutokset, projektit ja muutosohjelmat. Kokemusta meillä on perustietotekniikasta liiketoimintasovelluksiin sekä toimintatapojen kehittämiseen asti.

Me pystymme auttamaan, jos etsit ulkoista projektipäällikköä johtamaan projektiasi. Meidän tehtävänämme on johtaa sinun it-projektisi onnistuneesti maaliin.

Usein projektit ovat tietohallinnon alla toimivia monitoimittajaprojekteja. Lisäksi ympärillä on useita muita sidosryhmiä, joiden kanssa projektia edistetään yhteistyössä. Projektien koot vaihtelevat muutamasta henkilötyöpäivästä useisiin henkilötyökuukausiin. Autamme projektin kaikissa eri vaiheissa alun määrittelystä projektin päättämiseen asti. Asiakkaalle iloa tuottaa yleensä se, että joku ehtii oikeasti keskittymään tärkeään projektiin ja sen edistämiseen.

Eniten olemme johtaneet projekteja sosiaali- ja terveysalalla, julkishallinnossa sekä teollisuudessa. Projektit ovat liittyneet yleishallintoon, perustietotekniikkaan ja infraan tai kliinisiin järjestelmiin.

Työskentelemme etänä, omalla toimistollamme tai asiakkaan toimitiloissa tarvittaessa. Kirkas päämäärämme on saada projekti täyttämään sille asetetut tavoitteet.

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Notkia IT Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Notkia IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Notkia IT Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Notkia IT Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Notkia IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia