Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneet projektipäällikkömme johtavat it-projektit maaliin asti

post_image

TarjontaMe olemme it-projektinhallinnan asiantuntijoita eli meidän tehtävänämme on johtaa asiakkaan omistama it-kehitysprojekti onnistuneesti maaliin. Monesti projektit ovat monitoimittajaprojekteja ja lisäksi ympärillä on useita muita sidosryhmiä, joiden kanssa projektia edistetään yhteistyössä. Meidän projektimme ovat yleensä tietohallinnon omistamia kehitysprojekteja, joihin voi liittyä useita palveluntarjoajia sekä muita sidosryhmiä. Meidän kanssamme on kehitetty perustietotekniikkaa sekä infraa, liiketoimintasovelluksia ja tietohallinnon toimintaa.

Eniten olemme johtaneet projekteja sosiaali- ja terveysalalla, julkishallinnossa sekä teollisuudessa. Projektit ovat liittyneet yleishallintoon, perustietotekniikkaan ja infraan tai sote-substanssiin. Lisäksi meillä on erityistä kokemusta tietoliikenneprojekteista, ITSM-kehittämisestä ja Efecte-järjestelmästä.

Työskentelemme etänä, omalla toimistollamme tai asiakkaan toimitiloissa tarvittaessa. Kirkas päämäärämme on saada projekti täyttämään sille asetetut tavoitteet.

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Notkia IT Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Notkia IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Notkia IT Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Notkia IT Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Notkia IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia