Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokeneet projektipäällikkömme johtavat it-projektit maaliin asti

post_image

TarjontaOlemme it-projektinhallinnan ammattilaisia. Johdamme vaativia projekteja ja muutosohjelmia, ja autamme asiakasta viemään hankkeensa onnistuneesti päätökseen. Hallitsemme yksittäiset muutokset, projektit ja muutosohjelmat. Kokemusta meillä on laaja-alaisesti perustietotekniikasta liiketoimintasovelluksiin sekä toimintatapojen kehittämiseen asti.

Ulkoinen projektipäällikkö auttaa onnistumaan

Suosittelemme käyttämään ulkoista projektipäällikköä organisaatiolle ainutlaatuisissa ja kertaluontoisissa projekteissa, jotka ovat liiketoiminnalle kriittisiä. Jos sopivaa projektipäällikköä ei löydy notkialaisten joukosta, hyödynnämme hauissamme myös verkostojamme.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaalle projektipäällikkö, jolla on jo kokemusta vastaavista projekteista. Kokeneella projektipäälliköllä on myös menetelmät hallussaan projektin ja muutoksen läpiviemiseen. Parhaimmillaan asiakas kokee ulkoisen projektipäällikön ansiosta säästävänsä aikaa, ja liiketoimintaa voidaan jatkaa kuten ennenkin. Kun it-projekti saadaan onnistuneesti päätökseen, projektiorganisaatio voidaan helposti purkaa.

Vahva kokemus erilaisista it-projekteista

Usein johtamamme projektit ovat tietohallinnon alla toimivia monitoimittajaprojekteja. Lisäksi ympärillä on useita muita sidosryhmiä, joiden kanssa projektia edistetään yhteistyössä. Projektien koot vaihtelevat muutamasta henkilötyöpäivästä useisiin henkilötyökuukausiin. Autamme projektin kaikissa eri vaiheissa alun määrittelystä projektin päättämiseen asti. Asiakkaalle iloa tuottaa yleensä se, että joku ehtii oikeasti keskittymään tärkeään projektiin ja sen edistämiseen.

Olemme johtaneet projekteja sosiaali- ja terveysalalla, julkishallinnossa sekä teollisuudessa. Projektit ovat liittyneet yleishallintoon, perustietotekniikkaan ja infraan tai kliinisiin järjestelmiin. Olemme notkian yhteistyökykyisiä ja sitä todistavat yli vuosikymmenen mittaiset asiakassuhteet.

Työskentelemme etänä, Tampereen toimistollamme tai asiakkaan toimitiloissa tarvittaessa. Kirkas päämäärämme on saada projekti täyttämään sille asetetut tavoitteet.

Pinterest
Notkia IT Oy logo

Notkia IT Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Notkia IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Notkia IT Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Notkia IT Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Notkia IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia