Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kohtaa asiakkaasi yksilöllisesti siellä, missä hän haluaa

TarjontaAsiakkaasi haluavat yksilöllistä palvelua valitsemissaan kanavissa, olivat he sitten kuluttajia tai yrityksiä. Samalla palveluliiketoiminnan merkitys kasvaa ja monissa yrityksissä yhä suurempi osuus liikevaihdosta syntyy palveluista, ei tuotteista.

Nykyaikaisen ratkaisun ansiosta asiakastyytyväisyys paranee, kun asiakkaat saavat henkilökohtaista ja nopeaa palvelua kaikissa kanavissa. Dialogi voi jatkua saman asiakkaan kanssa eri kanavissa ja tieto kulkee saumattomasti esimerkiksi asiakaspalveluun tulleen puhelinsoiton pohjalta asiakkaan luona vierailevalle huoltohenkilöstölle.

Myös yrityksen toiminta tehostuu, kun kaikki tarvittava tieto on saatavilla välittömästi. Itsepalveluportaalien ja asiakasyhteisöjen avulla asiakas voi löytää ratkaisun ongelmaansa itsenäisesti. Samalla yritys voi nostaa kentällä toimivan henkilöstön käyttöastetta muun muassa paremmalla työnohjauksella ja henkilöstön tehokkaammalla ajankäytöllä.

Oikeat työkalut mahdollistavat myös palveluliiketoiminnan kehittämisen ja kokonaan uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämisen.

Kun asiakaspalvelun ratkaisut ovat samalla alustalla myynnin ja markkinoinnin järjestelmien kanssa, on kaikilla osapuolilla käytettävissä kaikki tarvittava tieto. Näin esimerkiksi myyjä tietää tarkasti, mitä omassa asiakkuudessaan tapahtuu. Tai huoltomies voi myydä lisäpalveluita huoltokäynnin aikana.

Oli kyse sitten asiakaspalvelusta tai asiakkaan luona tehtävistä toimenpiteistä (field service), kuten kenttähuollosta, Salesforcen Service Cloud -ratkaisusta löytyy kaikki tarpeellinen. Autamme asiakkaitamme ottamaan työkalut käyttöön nopeasti ja ketterästi sekä ottamaan kaiken irti näistä työkaluista.

Tarjoomaamme kuuluvat Service Cloud ja Field Service Lightning -käyttöönotot ketterästi, palveluliiketoiminnan kehittäminen ja kenttähuollon toiminnan tehostaminen.

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia