Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kohdennettua viestintää oikeaan aikaan

post_image
Tarjonta

Avidly tarjoaa kokonaisvaltaiset markkinoinnin palvelut ympäri Suomea ja myös globaalisti.

Mainonnan konseptisuunnittelu

Suunnittelemme mainonnan konseptit kohderyhmälähtöisesti, asiakkaan brändin ja liiketoiminnan tavoiteasetannan pohjalta.

Konseptin ydin on luova idea, joka pohjautuu kohderyhmä- ja markkinaymmärryksestä syntyneeseen oivallukseen. Idean tulee olla kanavariippumaton eli sopia erilaisiin markkinoinnin kanaviin - on lopputulemana sitten liikkuvaa kuvaa, radio- tai printtimainontaa. Konsepti synnyttää myös esimerkiksi tavan puhua sisältömarkkinoinnissa, brändin omissa kanavissa tai miten brändi näyttäytyy vaikkapa erilaisissa tapahtumissa.

Markkinointistrategia

Markkinointistrategiatyömme lähtee aina liiketoimintastrategiasta ja brändistä. Markkinointistrategian tehtävänä on toteuttaa näiden kahden päämäärää antamalla markkinoinnille suuntaviivat. Markkinointistrategia on ennen kaikkea näkemys kenelle haluamme markkinoida, missä heidät kohtaamme, mitkä ovat parhaat viestit heille kussakin ostopolun vaiheessa ja mitä haluamme heidän tekevän nähtyään viestimme. Lisäksi markkinointistrategian on otettava kantaa miten pystymme seuraamaan tätä kaikkea eli miten markkinointia mittaamme.

Olemme kehittäneet oman työkalumme markkinointistrategialle niin että kaikki yrityksessä voi miettiä, miten strategia vaikuttaa heidän työhönsä. Työkalu on erittäin konkreettinen ja ohjaa kaikkea markkinoinnin tekemistä niin meillä kuin asiakkaallakin.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin palvelumme kattavat markkinoinnin eri osa-alueet kaikissa kohtaamispisteissä ja asiakaspolun vaiheissa. Luomme kuluttajaymmärrystä digitaalisen datan perusteella ja siihen perustuen suunnittelemme digitaalisen markkinoinnin sisällöt ja kanavat.

Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivustoja, varmistamme niiden hakukonelöydettävyyden, autamme markkinoinnin automaation käyttöönotossa ja tuloksellisessa pyörittämisessä, suunnittelemme ja tuotamme sisällöt digitaalisiin kanaviin sekä hoidamme sisältöjen jakelun eri kanaviin. Suunnittelemme ja ostamme digitaalisen mainonnan. Varmistamme, että jokaisesta digimarkkinoinnin osa-alueesta saadaan tarkkaa tietoa ja niitä optimoimalla voidaan parantaa tuloksia.

Inbound-markkinointi

Verkkoajan asiakas todella on kuningas. Ostajat tutustuvat nyt itse suureen osaan tuotteita ja palveluita verkossa ennen ostopäätöstään. Inbound-markkinointi pyrkii tavoittamaan asiakkaasi ostoprosessin eri vaiheissa tarjoamalla relevanttia ja palvelevaa sisältöä, josta asiakkaasi ohjataan eteenpäin kohti kontaktin muodostamista. 

Me tarjoamme Inbound-markkinointiin muun muassa koulutusta, strategian kehittämistä, sisällöntuotantoa, 

sosiaalisen median managerointia sekä kokonaisvaltaista 

inbound-palvelua HubSpot-alustaa hyödyntämällä.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaation avulla tehostamme digitaalista markkinointiasi tekemällä oikein ajoitettuja ja kohdennettuja toimia omissa digitaalisissa kanavissasi. Autamme markkinoinnin automaation käyttöönotossa sekä jatkuvassa hyödyntämisessä. Edustamme HubSpotia markkinoinnin automaatio-alustana. 

HubSpotin avulla automatisoit kampanjoidensi A/B-testausta, sosiaalisen median hallintaa, CRM-kommunikaatiota sekä sähköpostiviestintää. Koko ostopolun kattava integroitu raportointi auttaa analysoimaan esimerkiksi hakukonenäkyvyyttä (SEO) tai vertailemaan omaa markkinointiasi kilpailijoihin.

Markkinoinnin ulkoistaminen

Avidly on tarjonnut markkinointia palveluna ensimmäisten joukossa. Ketterä palvelumallimme ei ole kuitenkaan ollut vain trendikokeilu vaan se on vakiintunut toimintamme ytimeksi. Jo yli puolet kasvuyhtiömme henkilökunnasta on päivittäin mukana markkinointipalvelutiimeissämme, joiden työskentelyä leimaavat ketteryys, proaktiivisuus, läpinäkyvyys ja systemaattisuus. Juuri järjestelmällisyys vapauttaa luovuuden ja mahdollistaa jatkuvan hiljaisten signaalien kuulemisen. Hälyssä on vaikea keskittyä olennaiseen. Markkinointi palveluna –yhteistyö antaa meille mahdollisuuden auttaa toteuttamaan – ja ylittämään - asiakkaidemme liiketoimintatavoitteet. Kerromme mielellämme, mitä se voi merkitä omalle organisaatiollesi.

Kansainvälinen markkinointi

Ilman markkinointia ei maailman markkinoille mennä. Onneksi Avidly on osa itsenäisten mainostoimistojen AMIN Worldwide –ketjua, johon kuuluu toimistoja Amerikasta, Euroopasta, Afrikasta, Aasiasta sekä Australiasta. Jokainen ketjun toimisto on huolella valittu tuomaan ketjuun paikallista ymmärrystä ja oman markkinansa parasta markkinoinnin osaamista.

Ketjumme kautta autamme asiakkaitamme kansainvälistymisessä suuria mainostoimistoketjuja ketterämmin. Miten voimme auttaa teitä? 

Pinterest
Avidly Oyj logo

Avidly Oyj:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Avidly Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avidly Oyj:n tarjontaa

Avidly Oyj:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avidly kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia