Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterät menetelmät

post_image

TarjontaAgilitypöhinän alkuvaiheessa ketterät menetelmät olivat “se oikea tapa työskennellä”, ja jos joku muu teki toisin, hän teki vain sillai tymästi. Nykyisin ketteryys nähdään perusolettamana, joka pitäisi olla kaikkien devaajien työkalupakissa. 

Ohjelmistoprojekti on yleensä prosessi, jonka edetessä opitaan, mitä pitää kehittää ja mihin suuntaan. Taipaleella tarpeet voivat muuttua, ja samalla välietapit ja aikataulut vaihtuvat. Ketterät kehitysmetodit taklaavat osan ongelmista, mutta kokonaan ne eivät katoa. Iteraatiokierroksia sen sijaan voi vähentää käyttämällä erityisen hyviä koodaajia. Kaikkien menetelmien suhteen pitäisi kuitenkin liikkua varpaillaan: metodit eli se, miten (kriittisesti) hommat hoidetaan, muotoutuvat aina projektin, organisaation ja ihmisten mukaan.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Rakettitiede Oy:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rakettitiede Oy:n tarjontaa

Rakettitiede Oy:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia