logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ketterää ohjelmistokehitystä teknologian aallonharjalla

post_image

TarjontaRakennamme aidosti hyvin koodattuja, skaalautuvia ja nykyaikaisia digitaalisia palveluita. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja ketterän ohjelmistokehityksen periaatteiden mukaisesti moderneilla teknologioilla. Meille ohjelmistokehitys ei ole vain koodaamista: toteutamme kaiken aina sinun ja loppukäyttäjän tarpeet ja toiveet huomioiden. Vaikka käytämmekin viimeisimpiä teknologioita, ei koodaus tai ohjelmistokehitys ole itseisarvo: tavoitteena on aina parantaa yrityksesi toimintaa digitaalisuuden avulla, ei vain lisätä käytössä olevien järjestelmien määrää.

Vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä ja akateeminen koulutuksemme takaavat että lopputulos on huippuunsa hiottu, turvallinen ja aidosti toimiva. Huolehdimme myös palveluiden ylläpidosta niiden käyttöönoton jälkeen.

Suosimme kaikissa projekteissamme Amazon Web Services -pilvipalvelua, minkä ansiosta palvelusi ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, vaikka käytössä on tuorein ja paras teknologia. Amazonin hoitaessa ylläpitoon liittyvät asiat, kuten päivitykset, tietoturvan ja rikkoutuvat laitteistot, jää meille aikaa keskittyä palvelusi rakentamiseen.

Jos yrityksesi kohtaa resurssipulaa, tarjoamme asiantuntijoitamme myös täydentämään jo olemassaolevaa kehittäjätiimiä, joko yksittäin tai tiimeissä.

Pinterest
Perfektio Oy

Perfektio Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Perfektio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Perfektio Oy:n tarjontaa

Perfektio Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Perfektio Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia