Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterää ohjelmistokehitystä teknologian aallonharjalla

post_image

TarjontaRakennamme aidosti hyvin koodattuja, skaalautuvia ja nykyaikaisia digitaalisia palveluita. Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja ketterän ohjelmistokehityksen periaatteiden mukaisesti moderneilla teknologioilla. Meille ohjelmistokehitys ei ole vain koodaamista: toteutamme kaiken aina sinun ja loppukäyttäjän tarpeet ja toiveet huomioiden. Vaikka käytämmekin viimeisimpiä teknologioita, ei koodaus tai ohjelmistokehitys ole itseisarvo: tavoitteena on aina parantaa yrityksesi toimintaa digitaalisuuden avulla, ei vain lisätä käytössä olevien järjestelmien määrää.

Vuosien kokemus ohjelmistokehityksestä ja akateeminen koulutuksemme takaavat että lopputulos on huippuunsa hiottu, turvallinen ja aidosti toimiva. Huolehdimme myös palveluiden ylläpidosta niiden käyttöönoton jälkeen.

Suosimme kaikissa projekteissamme Amazon Web Services -pilvipalvelua, minkä ansiosta palvelusi ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina, vaikka käytössä on tuorein ja paras teknologia. Amazonin hoitaessa ylläpitoon liittyvät asiat, kuten päivitykset, tietoturvan ja rikkoutuvat laitteistot, jää meille aikaa keskittyä palvelusi rakentamiseen.

Jos yrityksesi kohtaa resurssipulaa, tarjoamme asiantuntijoitamme myös täydentämään jo olemassaolevaa kehittäjätiimiä, joko yksittäin tai tiimeissä.

Pinterest
Perfektio Oy logo

Perfektio Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Perfektio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Perfektio Oy:n tarjontaa

Perfektio Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia