Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterää ja laadukasta ohjelmistokehitystä

TarjontaEficode on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani ketteriin ohjelmistokehitysprojekteihin. Eficoden DevOps-vetoisen ohjelmistokehityksen turvin saat laadukkaat ohjelmistot markkinoille muita nopeammin. Ominaisuudet vastaavat varmasti loppukäyttäjän tarpeita, kun lyhyet kehitysjaksot sekä käyttäjän palaute voidaan huomioida kehityksen aikana. Pidämme huolen siitä, että ohjelmisto toimii oikein jo ensimmäisestä julkaisusta lähtien.

Pidämme projekteissa asiakkaan ja loppukäyttäjän keskiössä, ja varmistamme korkean laadun modernilla automatisoinnilla ja testityökaluilla. Meillä on vaativaa osaamista liittyen moderniin webbiin, IoT, mobiilisovellusten kehittämiseen, ja partnereidemme avulla tarjoamme ammattitaitoista osaamista tekoälyssä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Tapio Rantanen

Software Director

tapio.rantanen@eficode.com

+358 50 535 3272

Pinterest
Eficode Oy logo

Eficode Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Eficode Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Eficode Oy:n tarjontaa

Eficode Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiEficode auttoi Vaisalaa Design Systemin rakentamisessa

Eficoden konsulteilla oli tarvittava osaaminen auttaa Vaisalaa rakentamaan Development and Design System. Design System on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +44 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Arkkitehtuuri, Dokumenttien hallinta, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, DevOps, design, ux, Käytettävyys, käyttökokemus, Automaatio, design system

ReferenssiEficode auttoi vähentämään Viestilehtien liiketoimintariskiä Design Sprintin avulla

Eficode teki asiakkaiden osallistamisesta helpompaa ja nopeampaa fasilitoimalla Design Sprintin ja tarjoamalla toimivat puitteet. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +8 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Media, Konsultointi, Design Sprint, palvelumuotoilu, digitaalinen palvelumuotoilu

ReferenssiVR accelerates devops culture change with centralized tools - Case VR

VR uses and develops plenty of different highly specialized softwares in its business. These highly specialized softwares are Lue lisää..

Tagit: Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, IT, DevOps

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia