Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä asiakashallinta ja laskutusohjelma pienille yrityksille

post_image

TarjontaLaskutusohjelmiston tarjoajana meille on erityisen tärkeää, että laskujen luominen onnistuisi mahdollisimman helposti ja nopeasti. Zervantilla voit tehdä työtunneistasi laskun saman tien, muuntaa asiakkaasi hyväksymän tarjouksen laskuksi tai aloittaa laskun luomisen ihan alusta.

Zervantin ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa laskujen yleissilmäyksen, tuntikirjausten tai asiakkaiden yhteystietojen etsimiseen. Pääset ohjelmassa suoraan käsiksi kaikkiin asiakas- ja tuotetietoihisi, ja voit jopa pitää kirjaa työtunneistasi ja laskutettavista menoistasi tuntikirjauksen avulla. Saat kaikki tarvitsemasi tiedot laskulle vain muutamalla klikkauksella.

Jos sinulla on vakiintunut asiakaskunta tai laskutat asiakkaitasi säännöllisesti, voit myös automatisoida kuukausittaisen laskutuksen. Tällöin laskutusohjelma luo ja lähettää laskut puolestasi. Toistuvat laskut ovatkin loistava tapa karsia kuukausittaista rutiinityötä.

Zervantin mobiilisovelluksella voit luoda laskusi puhelimella, ja lähettää ne eteenpäin asiakkaallesi sähköpostitse tai millä tahansa viestintäsovelluksella.

Pinterest
Zervant logo

Zervant:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Zervant:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Zervant:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Zervant:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia