Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehittynyt data-analytiikka synnyttää uusia oivalluksia

post_image

TarjontaDataa on kaikkialla. Datan määrän kasvu tuo tullessaan niin haasteita kuin mahdollisuuksiakin. Kuuntelemalla dataasi parannat tulostasi. 

Autamme yritystäsi datan keräämisessä, hallinnassa ja analysoinnissa. Meillä on vankka kokemus tietoturvallisen data-arkkitehtuurin suunnittelusta sekä koneoppimismenetelmien hyödyntämisestä.

Suunnittelemme ja toteutamme dataratkaisut aina suunnittelusta ylläpitoon. Ratkaisuissa hyödynnämme analytiikka-alustojen markkinajohtaja Microsoftin teknologioita mm. Azure Cosmos DB, SQL Server, Data Factory, Azure Data Lake Storage, Azure Databricks, Timer Series Insights, Azure IoT Hub, Azure Synapse Analytics, Azure SQL, Power BI.

Pinterest
Empirica Finland Oy logo

Empirica Finland Oy:n tarjonta

Analytiikka

Lisätietoja

Empirica Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Empirica Finland Oy:n tarjontaa

Empirica Finland Oy:n Analytiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Empirica Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia