Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehittyneiden verkkosivujen ja web-sovellusten suunnittelu ja toteutus

post_image
Tarjonta

Kehitämme palveluita aitoon tarpeeseen

Suunnittelemme ja kehitämme räätälöityjä selainpohjaisia ratkaisuja, käyttäen moderneja web-teknologioita ja uusimpia käytänteitä. Rakennamme mobiilisovelluksia ja verkkopalveluita, tukien asiakkaiden kriittisiä liiketoiminnan tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi asiantuntijamme sukeltavat syvälle asiakkaiden liiketoimintaan, ja tämän avulla ymmärrämme mitkä ratkaisut luovat aidosti lisäarvoa, kasvua ja auttavat asiakkaitamme menestymään.

Valitsemme jokaiseen projektiin parhaiten sopivat teknologiat tiettyjen, joskus kuluneidenkin, ohjelmointikielien ja frameworkien sijaan. Verkkosivustojen kehittäminen, verkkopalveluiden integraatiot, verkkokauppojen ja ERP-järjestelmien kehitys ovat mainioita esimerkkejä monipuolisista verkkopalveluista, joiden kehityksestä meillä on kokemusta. Esimerkkejä useimmin käytetyistä teknologioista ovat React, Node, Postgres, Docker, Ruby on Rails, Django, ja AWS.

Web-kehityksen periaatteet Perfektiolla

Web-kehityksessä on projektista riippumatta lukuisia huomioitavia asioita: mobiililaitteiden käyttö ja responsiivisuus, saavutettavuus, hakukonenäkyvyys ja SEO-optimointi, käyttäjäryhmät, käyttöympäristöt, monikielisyys jne. Perfektion monipuolinen osaajien joukko takaa sen, että verkkopalvelusta tulee toiveiden ja vaatimusten mukainen, tarvittaessa viimeistä saavutettavuusstandardin mukaista piirua myöten. Toteuttavan tiimin lisäksi käytettävissä on koko yrityksen osaaminen, jotta mikään aspekti ei jää puolitiehen.

Olemme toteuttaneet monipuolisia web-projekteja asiointiportaaleista somepalveluihin, mutta tarjontamme ei rajoitu vain tekniseen toteutukseen. Kuljemme asiakkaan kanssa koko matkan ideasta konseptoinnin ja designin kautta toteutukseen ja jatkokehitykseen koko ajan kehittäen palvelua, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen.

Pinterest
Perfektio Oy logo

Perfektio Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Perfektio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Perfektio Oy:n tarjontaa

Perfektio Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Perfektio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia