Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttöliittymäsuunnittelu on ehkä parasta mitä voit tehdä ennen tositoimiin ryhtymistä

post_image

TarjontaKäyttöliittymäsuunnittelu on ehkä parasta mitä voit tehdä ennen tositoimiin ryhtymistä. Miksi? Koska UI ja UX tulevat kerralla kuntoon ja säilyvät pitkään. Sijoitus käyttöliittymän suunnitteluun on sijoitus tulevaisuuteen, joka varmistaa että ohjelmisto tai saitti on pitkäikäinen.

Kun käyttöliittymä on tehokas, on käyttäjäkokemus myös hyvä. Tehokkuutta voidaan parantaa esimerkiksi sillä, ettei mukana ole liikaa ylimääräisiä toimintoja tai turhia välivaiheita. Lisäksi käyttöliittymän tulee mukautua eri käyttäjien tarpeisiin ja olla intuitiivinen ja samalla puoleensavetävän näköinen. 

Meidän Olivia on saanut monen silmät apposen auki huikeilla suunnitelmillaan. Joskus saatamme kannustaa workshopin pitämiseen ennen varsinaista työvaihetta, jotta tuloksesta tulee varmasti tarpeita vastaava. Oheisen linkin takaa löytyy muutama esimerkki sivuiltamme ja lisää saa pyytämällä spostilla.

Pinterest
Vertics Oy logo

Vertics Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Vertics Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vertics Oy:n tarjontaa

Vertics Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vertics kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia