Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttöliittymäsuunnittelu

TarjontaModerni, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen kuluttajasovellus edellyttää ammattitaitoista designtyötä. Hyvä sovellus ei ole ainoastaan kaunis ja miellyttävän näköinen, vaan itse käyttäjäkokemus - eli se miten sovellusta on selkein ja helpoin käyttää - on sopeutettava kohderyhmään sopivaksi. Gambitin designereillä on pitkä kokemus modernien kuluttajasovellusten käyttäjäkokemus-ja ulkonäkösuunnittelusta. Designerit hyödyntävät luonnollisesti työssään asiakkaan visuaalista ilmettä logoineen ja väreineen.

Designereiden työn tuloksena syntyy ns. Rapid Prototype (RP). RP luo visuaalisen ja erittäin realistisen klikattavan demon sovelluksen ydintoiminnoista. Näin asiakas pääsee antamaan palautetta sovelluksen käyttäjäkokemuksesta ja ulkoasusta ennen kuin itse ohjelmointityö alkaa. Tällä varmistamme yhdessä, että olemme ymmärtäneet sovitut spesifikaatiot oikein. RP säästää myös huomattavan määrän ohjelmointitunteja, kun ohjelmoijamme tietävät miltä sovelluksen kuuluu näyttää.

Pinterest
Oy Gambit Labs Ab logo

Oy Gambit Labs Ab:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Oy Gambit Labs Ab:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oy Gambit Labs Ab:n tarjontaa

Oy Gambit Labs Ab:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oy Gambit Labs kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia