Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu

post_image

TarjontaOlemme asiakkaan ja digitaalisen liiketoiminnan sparraaja mitä tulee käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnitteluun. Suunnittelemme palveluita riippumatta teknologiasta tai laitteista. Suunnittelun lopputuloksena on mahdollisimman helppokäyttöinen palvelu, jonka käyttäminen on miellyttävää ja se tukee annettuja tavoitteita.

Kohderyhmän ymmärtäminen ja heidän tarpeidensa empaattinen tarkastelu on kaiken suunnittelun lähtökohtana. Aloitamme määrittelemällä käyttäjäpersoonat, puramme yksilölliset käyttäjäpolut palvelun ominaisuuksiksi ja rakennamme näiden pohjalta prototyypin palvelun rakenteesta.

Käyttökokemussuunnittelu toimii pohjana käyttöliittymäsuunnitelulle ja visuaaliselle toteutukselle. Käyttökokemussuunnittelu pyrkii tekemään palvelun käyttämisestä kokonaisvaltaisen elämyksen. Käyttäjän tunteisiin vaikutetaan sujuvalla käyttökokemuksella ja johdonmukaisella vuorovaikutuksella ensimmäisestä kontaktista aina käyttäjäpolun loppuun saakka. Näin verkko- tai muitakin palveluita tarkastellen voidaan löytää myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tapoja toimia.

Käyttöliittymäsuunnittelu tähtää verkkosivuston, verkkopalvelun tai sovelluksen käytettävyyden parantamiseen. Lisäksi hyvällä käyttöliittymäsuunnittelulla vaikutetaan suoraan yhteydenottojen määrään tai esimerkiksi verkkokaupan ostoputken virtaviivaisuuteen ja myyntiin. Asiakaskokemus ratkaisee menestyksen.Tarvittaessa kartoittamme käyttäjäryhmien tarpeet erillisellä kyselyillä tai haastattelututkimuksilla, jotta voimme ymmärtää loppukäyttäjien ja asiakkaan sidosryhmien tarpeet. Näin pystymme suunnittelemaan niihin vastaavia sähköisiä palveluita.

Käyttöliittymä ei ole pelkkä brändi-ilme, vaan sisällön ja toiminnallisuuden kokonaisuus. Mitä paremmin verkkosivusto, verkkopalvelu tai verkkokauppa on yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu, sitä nopeampaa ja tehokkaampaa itse tekninen toteutus on. Kuten devaajamme usein muistavat kertoa: ”weeks of coding can save you hours of planning”.

Pinterest
Redland Oy logo

Redland Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Redland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Redland Oy:n tarjontaa

Redland Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Redland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia