Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjälähtöisyys on digitaalisten tuotteiden kulmakivi

post_image

TarjontaPalkittu suunnittelutiimimme muotoilee palvelusi käyttäjälähtöiseksi kokonaisuudeksi – tutkimustietoa ja vahvaa teknologiaymmärrystä hyödyntäen.

Prototyypit

Käytämme prototyyppien rakentamiseen laajaa työkalupalettia, joka mahdollistaa ideoiden ja konseptien nopean kokeilun niin tekijätiimin, asiakkaan kuin testikäyttäjienkin toimesta. Tämä säästää tuotekehityksessä verta, hikeä ja kyyneliä.

UX & UI -suunnittelu

Maailmanluokan käyttökokemus ottaa huomioon niin palvelun laajemmat tavoitteet kuin yksityisen käyttäjänkin tarpeet. Suunnittelijamme lähestyvät jokaista palvelua laajempana kokonaisuutena, teknistä ja markkinoinnillista näkökulmaa unohtamatta.

Design-systeemit

Digitaaliset palvelut ja niiden käyttöympäristöt monimutkaistuvat ja monipuolistuvat jatkuvasti. Design-systeemi on kokoelma uudelleenkäytettäviä komponentteja, jonka avulla tiimisi pystyy rakentamaan ja ylläpitämään monipuolisia tuotteita paremmin ja nopeammin.

Motion Design

Motion design on olennainen osa korkealaatuista ja kokonaisvaltaista käyttäjäkokemusta. Olemme luoneet liikkuvia käyttöliittymiä mobiilipalveluista älykelloihin.

Markkinointimateriaalit

Suunnittelutiimimme tukee sinua myös markkinoinnillisissa toimenpiteissä – oli kyse sitten brändäyksestä, strategiasta, markkinointimateriaaleista, esittelyvideoista tai palvelun verkkosivusta.

Pinterest
Taiste Oy logo

Taiste Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Taiste Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Taiste Oy:n tarjontaa

Taiste Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taiste kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia