Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttäjä- ja strategialähtöisesti toteutetut verkkopalvelut

post_image

TarjontaEi ole yhdentekevää, millaisen verkkopalvelun asiakkaasi kohtaavat, sillä yhä enenevässä määrin niin kaupankäynti, viestintä kuin asiakaskokemuskin tapahtuvat verkossa.

Hyvässä verkkopalvelussa kohderyhmäsi tulee palvelluksi, autetuksi ja positiivisesti yllätetyksi! Me Avidlyssä rakennamme toimivia ja näyttäviä verkkoratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme erottuvat edukseen. Toteutamme niin yksinkertaiset yrityssivustot kuin pitkälle räätälöidyt sovelluksetkin – ja kaikenlaiset sivustot siltä väliltä.

Avidlyn verkkopalvelutuotanto lähtee aina liikkeelle kohderyhmästä ja siitä, mitä sen olisi tarkoitus saada aikaan. Panostamme käyttäjä- ja strategialähtöiseen ja laadukkaaseen toteutukseen, joka pysyy myös jatkuvan kehityksen mukana. Tavoitteenamme on korkea laatu ja palvelun saavutettavuus kaikille käyttäjille.

Lue lisää

Pinterest
Avidly Oyj logo

Avidly Oyj:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Avidly Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avidly Oyj:n tarjontaa

Avidly Oyj:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiKokonaisvaltainen kumppanuus Värisilmän kanssa

Avidly on vastannut Värisilmän markkinoinnista, viestinnästä, digipalveluista ja mediasuunnittelusta keväästä 2017 Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Graafinen suunnittelu, +7 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, WordPress, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

BloggausViisi yleisintä hakukoneoptimointivirhettä

Hakukoneoptimoinnin tekeminen voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan: on page ja off page. Tässä artikkelissa tutustutaan On Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Viestintä, +30 muutaAnalytiikka, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Webkehitys, Open source, PHP, WordPress, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, hakukoneoptimointi

BloggausSMARKETING - Smarketingin periaatteet pähkinänkuoressa

Kartoittaessamme asiakkaidemme tarpeita ja kipukohtia, eteen tulee lähes aina sama keskeinen ongelma: myynti ja markkinointi on Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, +19 muutaTuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, HubSpot, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Smarketing

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avidly kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia