Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisten tuotteiden suunnittelu ja prototyyppaus

TarjontaTarjoamme digitaalisten palveluiden (esimerkiksi verkkokauppa tai mobiilisovellus) käyttöliittymän ja käyttökokemuksen suunnittelua ja toteutusta. Käyttöliittymäsuunnittelu voi sisältää mm. palvelumuotoilua, visuaalista suunnittelua ja/tai front end -toteutusta.

Suunnittelu ja konsultointi

Kun työn eteneminen on selkeää ja työn kohde määritelty, voimme tarjota käyttöliittymäsuunnittelua jatkuvana konsultointipalveluna. Tämä kattaa mm. Palvelumuotoilun keinot (kuten työpajat ja haastattelut), UX ja visuaalisen suunnittelun (layoutit, mockupit) ja teknisen toteutuksen suunnittelun.

Design sprint -työpaja

Design sprint on lyhyt ja intensiivinen, työpajamallinen yhdessä suunnitteluun perustuva työpaja. Se on loistava malli päästä nopeasti tuloksiin rajaamalla käsiteltävä ongelma riittävän selkeäksi ja tuomalla oikeat ihmiset samaan tilaan muutamaksi päiväksi. Suosittelemme tätä erityisesti projektin aloitukseksi tai jos jokin kriittisen tärkeä kysymys uhkaa pysäyttää kehitystyön etenemisen.

Käytettävyystestaus

Suunnittelemme ja toteutamme käytettävyystestauksia verkkopalveluille ja käyttöliittymille. Testaus antaa arvokasta tietoa oikeilta käyttäjiltä, ja mahdollistaa korjausliikkeet ennen kuin mitään on ehditty koodata. Pystymme toteuttamaan käyttäjätestaukset oikeilla käyttäjillä jopa muutamassa viikossa.

Koodaus

Voimme toteuttaa käyttöliittymäkokonaisuuksia sekä tuotantovalmiina koodina että “proof of concept” -prototyyppeinä. Tämä voi siis tarkoittaa vain front end -osuutta (itse käyttöliittymä) tai täyttä full stack -toteutusta (myös varsinaiset toiminnallisuudet, backend jne.).

Design system -ohjeistus

Design system kokoaa asiakkaan tuotteen käyttöliittymän suunnitteluperiaatteet yksiin kirjoihin. Hyvä design system kattaa ainakin suunnittelun tärkeimmät periaatteet ja visuaaliset säännöt esimerkkeineen, mutta voi olla joko hyvin tiivis tai laaja. Design system -ohjeistus luo palvelun tai tuotteen kehitykseen jatkuvuutta ja eheyttä, ja auttaa ratkaisemaan erilaiset jatkokehityksen haasteet käyttäjän kannalta tutuksi tulleilla tavoilla.

Pinterest
Agenda Helsinki oy logo

Agenda Helsinki oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Agenda Helsinki oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Agenda Helsinki oy:n tarjontaa

Agenda Helsinki oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Agenda Helsinki kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia