Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistoratkaisujen suunnittelua

post_image

TarjontaKokeneet Full Stack -kehittäjämme hallitsevat ohjelmistojen koko elinkaaren aina liiketoiminnan tarpeisiin vastaavasta suunnittelusta huippuluokan ohjelmistokehitykseen sekä palveluiden ylläpitoon. Kokenut teknologiatiimimme auttaa yritystäsi välttämään niin yleiset sudenkuopat kuin yllättävät hidasteet.

Luomme ensiluokkaisia web- ja mobiilisovelluksia, ja loistamme dataintensiivisten ohjelmistojen sekä deep tech -haasteiden parissa.

Teemme työtämme aina tiiviissä asiakassuhteessa, asiakkaan tarpeita tarkkaan kuunnellen. Meidän asiakkaamme ovatkin kovin tyytyväisiä: mittauksissa asiakastyytyväisyytemme oli erittäin korkea (CSAT 89 %), ja kaikki asiakkaamme suosittellisivat meitä (NPS 100 %).

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä pitkät asiakassuhteet ovat toimintakulttuurimme ytimessä. Meidän Full Stack -kehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne.

Kehitystyötä voimme lisäksi täydentää MontelCare-palvelulla. MontelCare sisältää pilvipalveluiden 24/7 valvonnan ja jatkuvan infrastruktuurikehityksen.

Ota yhteyttä niin järjestämme ilmaisen konsultaatiotapaamisen yhden ohjelmistokehittäjistämme kanssa Mikko "Tuba" Tuominen / Myyntipäällikkö +358400636636 tuba@montel.fi

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Montel Intergalactic Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Montel Intergalactic Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Montel Intergalactic Oy:n tarjontaa

Montel Intergalactic Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiM Roomin digitaaliset palvelut nykyaikaistettiin teknologiakumppanuutemme myötä

M Room tarjoaa asiakkailleen laadukkaita parturipalveluita ja tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti miehille. M Room toimii Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Projektinhallinta, +25 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Django, Javascript, PHP, Python, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, Docker, Container, terraform, flux

ReferenssiYlläpito- ja infrakehityspalvelulla mielenrauhaa

"MontelCare-palvelun myötä olemme voineet keskittää resurssejamme enemmän omaan ydintekemiseemme. Montelin kokenut ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaBig Data, It-infrapalvelut, Tietoturva, Google, Django, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, cloud infrastructure, pilvi-infrastruktuuri, ICT-infraprojektit, digitaalinen infrastruktuuri, Digital Infrastructure, IT-infrastructure, it-infrastruktuuri, IT-infra

BloggausMontel Intergalacticin blogi - vinkkejä ja näkökulmia asiantuntijoilta

Montelin intergalaktinen blogi tarjoaa vinkkejä, näkökulmia ja tarinoita Montelin ohjelmistoguruilta, DevOps-neroilta ja Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, +23 muutaBig Data, IoT, It-infrapalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Google, Django, Node.js, React, Ruby on Rails, Javascript, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, yritysvastuu, rancher, applikaatiot, mobiiliapplikaatio

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Montel Intergalactic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia