Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaupallisesti menestyksekkäiden ohjelmistoratkaisujen suunnittelua

post_image

TarjontaKokeneet Full Stack -kehittäjämme hallitsevat ohjelmistojen koko elinkaaren aina liiketoiminnan tarpeisiin vastaavasta suunnittelusta huippuluokan ohjelmistokehitykseen sekä palveluiden ylläpitoon. Kokenut teknologiatiimimme auttaa yritystäsi välttämään niin yleiset sudenkuopat kuin yllättävät hidasteet.

Luomme ensiluokkaisia web- ja mobiilisovelluksia, ja loistamme dataintensiivisten ohjelmistojen sekä deep tech -haasteiden parissa.

Teemme työtämme aina tiiviissä asiakassuhteessa, asiakkaan tarpeita tarkkaan kuunnellen. Meidän asiakkaamme ovatkin kovin tyytyväisiä: mittauksissa asiakastyytyväisyytemme oli erittäin korkea (CSAT 89 %), ja kaikki asiakkaamme suosittellisivat meitä (NPS 100 %).

Mitattava, itseohjautuva työnteko, huolellisesti valitut parhaat työkalut ja teknologiat sekä pitkät asiakassuhteet ovat toimintakulttuurimme ytimessä. Meidän Full Stack -kehittäjämme muodostavat joko kokeneen ja asiantuntevan lisän omaan teknologiatiimiinne, tai tarvittaessa koko teknologiatiiminne.

Kehitystyötä voimme lisäksi täydentää MontelCare-palvelulla. MontelCare sisältää pilvipalveluiden 24/7 valvonnan ja jatkuvan infrastruktuurikehityksen.

Ota yhteyttä niin järjestämme ilmaisen konsultaatiotapaamisen yhden ohjelmistokehittäjistämme kanssa Mikko "Tuba" Tuominen / Myyntipäällikkö +358400636636 tuba@montel.fi

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Montel Intergalactic Oy:n tarjonta

Tuotekehitys ja suunnittelu

Lisätietoja

Montel Intergalactic Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Montel Intergalactic Oy:n tarjontaa

Montel Intergalactic Oy:n Tuotekehitys ja suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Montel Intergalactic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia