Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kattavat IT-palvelut yrityksille

post_image
Tarjonta

IT-OSASTO KÄYTTÖÖSI KUUKAUSIHINNALLA

Rakennamme IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintasi erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri sinun yritystäsi. 

IT-palveluistamme voidaan muodostaa tarpeidesi mukaan skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu. Me voimme olla yrityksesi IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto. Otamme mielellämme kokonaisvastuun IT-palveluistanne, mutta yhtä hyvin voimme ottaa vastuullemme pienemmän osa-alueen, kuten loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisen aina IT-tuen tarjoamisesta työasemin ylläpitoon.

Emme vain tarjoa käyttöösi palveluita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta. Huolehdimme uusien palveluiden käyttöönottokoulutuksesta sekä uusien toimintamallien tiedottamisesta sisäisesti. Projektipäällikkö-palvelu tarjoaa apua uusien IT-palveluiden määrittelyyn ja käyttöönottoon. Tarkkaankin määritellyt IT-palvelut tuottavat yrityksellesi lisäarvoa vasta kun ne on otettu tehokkaasti käyttöön!

Yrityskokomme ja sitoutunut henkilöstömme takaa toiminnallemme notkeuden, joka taatusti näkyy saamassasi palvelussa. Olemme IT-yritys, jolla on isojen IT-talojen palvelutarjonta, mutta pienen palveluntuottajan kyky ja tahto palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ketterästi. Jos haluat kuulla meistä enemmän, ota meihin yhteyttä!

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut käyttöösi kuukausiveloituksella. Kustannussäästöjä syntyy, kun maksat vain tarvitsemistasi palveluista. Suorien kustannussäästöjen lisäksi IT-kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.

Lue lisää IT-palveluista ja eduista

Lue lisää tietoliikennepalveluista

Lue lisää palvelin- ja konesalipalveluista

Lue lisää loppukäyttäjäpalveluista

Pinterest
Contrasec Oy logo

Contrasec Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Contrasec Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Contrasec Oy:n tarjontaa

Contrasec Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contrasec kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia