Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Julkisten hankintojen erikoisosaaja

post_image

TarjontaFacilor on julkisten hankintojen erikoisosaaja. Meillä on pitkä kokemus niin tarjoajan / toimittajan roolissa, kuin hankintakonsulttina erilaisissa järjestelmähankkeissa.

Tunnemme hankintalain koukerot ja ymmärrämme, että julkinen hankinta ei ole sitä, että hankintayksikkö sanelee tarjoajille ehdot. Onnistunut hankinta vaatii huolellisen vaatimuskartoituksen, jonka aikana tarkastellaan käytäntöjä ja prosesseja tulevaisuuden tavoitetilan näkökulmasta samalla prosesseja haastaen ja uudistaen. Toisaalta onnistunut hankinta vaatii laadukkaan markkinavuoropuhelun, jonka avulla varmistetaan, että hankinnat vaatimukset ja reunaehdot ovat realistisia suhteessa markkinatarjontaan.

Kun vaatimuskartoitus ja markkinavuoropuhelu on tehty laadukkaasti, varmistetaan vielä, että tarjouspyyntö tarjouslomakkeineen tukee tavoitteen mukaista kilpailua ja estää tarjouksilla kikkailun sekä ehkäisee riskejä joutua aikaa vievään ja kalliiseen markkinaoikeuskäsittelyyn.

Meidän avullamme voitte keskittyä päivittäistyöhönne ja siitä huolimatta hanke etenee suunnitellusti ja vakaasti kohti maalia!

Pinterest
Facilor Oy

Facilor Oy:n tarjonta

Julkishallinto

Lisätietoja

Facilor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Facilor Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Facilor Oy:n Julkishallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Facilor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia