Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Joustava ja räätälöitävä Drupal Commerce

TarjontaVerkkokauppatoteutuksemme ovat hyvin pitkälti räätälöityjä. Meiltä saat verkkokaupan, joka palvelee juuri sinun yrityksesi tavoitteita ja tarpeita. Alustavalintamme on Drupal Commerce, joka on markkinoiden joustavin verkkokaupparatkaisu.

Läpikotaisin modulaarisena järjestelmänä Drupal Commerce on muokattavissa mihin tahansa liiketoimintatapaan istuvaksi. Se tarjoaa tarvittavat toiminnallisuudet kaikenlaiseen verkkomyyntiin vapaudesta tinkimättä: käyttöliittymän ja järjestelmän hallinnan työkalut sekä ulkoasu voidaan suunnitella juuri haluamallasi tavalla. Järjestelmän käyttö on helppoa eikä vaadi sinulta teknistä osaamista.

Muita Drupal Commercen etuja:

Drupal Commerce on ainoa verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu enterprise-tason julkaisujärjestelmän päälle. Saat samalta luukulta sekä julkaisujärjestelmän että verkkokaupan – erilaiset sisällöt ja tuotteet – saumattomasti toisiinsa integroituina, eli voit hallinnoida verkkosivustoa ja verkkokauppaa yhdessä ja samassa järjestelmässä. 

Voit integroida Drupal Commerce -pohjaisen verkkokaupan oikeastaan mihin tahansa muuhun järjestelmään, kuten markkinoinnin automaatio-, tuotetiedonhallinta- tai asiakkuudenhallintajärjestelmään. 

Drupal Commerce tarjoaa edistykselliset työkalut digitaalisen kaupan (esimerkiksi jäsenpalvelun tai tilauskanavan) tarpeisiin, kuten vaikkapa lisenssien ja tiedostojen hallintaan.

Lue blogistamme lisää Drupal Commercesta ja sen soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pinterest
Druid Oy logo

Druid Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Druid Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Druid Oy:n tarjontaa

Druid Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiTouring Cars – Tehoa myyntiin verkkopalvelu-uudistuksella

Touring Cars on Euroopan johtava matkailuautojen vuokrauspalvelu. Yritys on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +19 muutaViestintä, Auditointi, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, React, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Digitaalinen käyttökokemus, Drupal Commerce, Digitaalinen asiakaskokemus

Premium

ReferenssiRuutu – joka kodin viihdekeskus

Nelonen Median Ruutu on Suomen suosituimpia netti-tv -palveluita. Druid on ollut mukana Ruudun kehityksessä lähes toimintamme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Ketterät menetelmät, +13 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Media, Urheilu, viihde ja virkistys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal Commerce

Premium

LinkkiMilloin Drupal Commerce on paras valinta verkkokauppa-alustaksi?

Drupal Commerce -verkkokauppa-alusta taipuu joustavuutensa ansiosta vaikka mihin, mutta kaikkeen sitä ei kuitenkaan kannata ..

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Myynti, +24 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Open source, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal Commerce, E-commerce, ecommerce, verkkokauppa-alusta, verkkokaupparatkaisu, Verkkokauppaohjelmisto, verkkokauppa, digitaalinen liiketoiminta, Verkkoliiketoiminta, digitaalinen kaupankäynti

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia