Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Joustava ja räätälöitävä Drupal Commerce

TarjontaVerkkokauppatoteutuksemme ovat hyvin pitkälti räätälöityjä. Meiltä saat verkkokaupan, joka palvelee juuri sinun yrityksesi tavoitteita ja tarpeita. Alustavalintamme on Drupal Commerce, joka on markkinoiden joustavin verkkokaupparatkaisu.

Läpikotaisin modulaarisena järjestelmänä Drupal Commerce on muokattavissa mihin tahansa liiketoimintatapaan istuvaksi. Se tarjoaa tarvittavat toiminnallisuudet kaikenlaiseen verkkomyyntiin vapaudesta tinkimättä: käyttöliittymän ja järjestelmän hallinnan työkalut sekä ulkoasu voidaan suunnitella juuri haluamallasi tavalla. Järjestelmän käyttö on helppoa eikä vaadi sinulta teknistä osaamista.

Muita Drupal Commercen etuja:

Drupal Commerce on ainoa verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu enterprise-tason julkaisujärjestelmän päälle. Saat samalta luukulta sekä julkaisujärjestelmän että verkkokaupan – erilaiset sisällöt ja tuotteet – saumattomasti toisiinsa integroituina, eli voit hallinnoida verkkosivustoa ja verkkokauppaa yhdessä ja samassa järjestelmässä. 

Voit integroida Drupal Commerce -pohjaisen verkkokaupan oikeastaan mihin tahansa muuhun järjestelmään, kuten markkinoinnin automaatio-, tuotetiedonhallinta- tai asiakkuudenhallintajärjestelmään. 

Drupal Commerce tarjoaa edistykselliset työkalut digitaalisen kaupan (esimerkiksi jäsenpalvelun tai tilauskanavan) tarpeisiin, kuten vaikkapa lisenssien ja tiedostojen hallintaan.

Lue blogistamme lisää Drupal Commercesta ja sen soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pinterest
Druid Oy

Druid Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Druid Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Druid Oy:n tarjontaa

Druid Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digitalisaatioon perehtyneet tutkijat tarjoavat ilmaisia Skype-keskusteluja helmikuussa järjestettävällä Kysy tutkijalta -viikolla
Nopeat verkkoyhteydet kiinteistöihin olemassa olevaa kupariverkkoa käyttäen – Uusin G.Fast -teknologia säästää kalliilta valokuituremonteilta
Suosituimmat tietokonepelit vuonna 2019

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia