Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johdamme vaativatkin ICT-projektit kanssasi onnistuneesti maaliin

post_image
Tarjonta

ICT-projektinjohto.

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten.

Ammattimainen projektijohto

Projektin ammattimainen ja systemaattinen johtaminen tunnettuja projektimenetelmiä noudattaen auttaa varmistamaan, että projektin tilannekuva on tiedossamme ja päätökset perustuvat faktoihin. Nimetyn asiantuntijan lisäksi käytössänne on koko Kumura-yhteisön tuki, jolla tuomme projektiinne laajan kokemuksemme eri toimialoilta, teknologioista, tietojärjestelmistä jne.

Merkitykselliset projektit luovat hyvinvointia

Vahva ja onnistunut projektiviestintä vahvistaa merkityksellisyyden tunnetta. Varmistamme, että, jokainen projektiin osallistuva henkilö tunnistaa oman roolinsa projektin onnistumisen kannalta, mutta myös projektin merkityksen koko organisaation kannalta. Sparraamalla ja tukemalla projektiin osallistuvia henkilöitä autamme jokaista mukana olevaa henkilöä onnistumaan omassa roolissaan ja siten edistämään edistämään yhteistä tavoitetta.

Palveluitamme eri toimialojen asiakkaillemme ovat mm.

Pinterest
Kumura Oy logo

Kumura Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Kumura Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kumura Oy:n tarjontaa

Kumura Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Kumura kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia