Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jatkuva webkehitys liiketoimintanne tarpeiden mukaan

TarjontaVarmistamme, että digitaaliset palvelunne toimivat sujuvasti tarjoamalla kustannustehokasta, vaivatonta ja luotettavaa tukea sekä kehitystyötä. Jatkuva kehityksemme perustuu vankkaan dataan ja analytiikkaan, mikä mahdollistaa hyvin perusteltujen ja älykkäiden kehityspäätösten tekemisen.

Yhdessä valikoitujen kumppaneidemme kanssa tarjoamme turvallisia, vakaita, skaalattavia ja helposti saatavilla olevia ylläpitopalveluita tarpeidenne mukaan. EU:n alueella sijaitsevista datakeskuksista tarjottavat palvelut ovat kokonaisuudessaan GDPR:n vaatimusten mukaisia.

Jotta digitaaliset palvelunne kehittyisi rinta rinnan liiketoimintanne kanssa, voimme ottaa vastuun jatkuvan digitaalisen kehitystyönne johtamisesta ja hallinnoinnista. Samalla pohdimme jatkuvasti keinoja, joilla ratkaisuja voi entisestään parantaa.

  • Jatkuva kehitystyö
  • Sovellusten hallinta
  • Ylläpitopalvelut
Pinterest
Wunder logo

Wunder:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiTurun yliopiston verkkosivu-uudistus

Jotta pystyttäisiin vastaamaan nykyajan mobiilikäyttäjien odotuksiin sekä tuomaan entistä paremmin esille yliopistossa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Graafinen suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, +9 muutaWebkehitys, Drupal, Koulutusala, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, drupal 8, digitaalinen palvelumuotoilu, saavutettavuus, integraatio

ReferenssiHUS – Helsingin yliopistollinen sairaala

HUSin verkkosivustolla on poikkeuksellisen monta eri käyttäjäryhmää, joiden tarpeita vastaamaan HUS ja Wunder uudistivat Lue lisää..

Tagit: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, +17 muutaKäyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Webkehitys, Drupal, Julkishallinto, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Elasticsearch, digitaalinen palvelumuotoilu, Silta, tekninen arkkitehtuuri, käyttäjätestaus, prototypointi, saavutettavuus

ReferenssiFinavia – matkailijoiden rakastama online-palvelu

Osana laajaa digitaalisten kanavien kehitysprojektia Finavia halusi uudistaa myös verkkopalvelunsa. Vanha julkaisujärjestelmä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, +14 muutaMyynti, Viestintä, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, React, Drupal, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia