Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järkevä arkkitehtuuri tarjoaa kilpailukykyä

TarjontaYhtiömme slogan Growth unchained tulee ideologiasta, jossa tavoitteenamme on auttaa yrityksiä irti IT:n kahleista ja vauhdittaa siten digitalisaation kehittymistä yhtiöissä.

Yrityksen IT-arkkitehtuuria tulee tarkastella tasaisin väliajoin ja uusia ohjelmistoja kehittäessä on tärkeää ymmärtää yrityksen laajempi arkkitehtuuri, jotta se tukee kasvua.

Meidän arkkitehdeillämme on kokemusta alkuvaiheen järjestelmien suunnittelusta aina maailman suurimpien järjestelmien toteuttamiseen. Pystymme siten auttamaan asiakkaitamme suunnittelemaan järjestelmiä, jotka vastaavat tarpeeseen ja luovat pohjaa tulevaisuuden kasvuun.

Pinterest
Coredo Oy logo

Coredo Oy:n tarjonta

Arkkitehtuuri

Lisätietoja

Coredo Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Coredo Oy:n tarjontaa

Coredo Oy:n Arkkitehtuuri -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Coredo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia