Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Itsenäinen Data Rain MESH/MANET verkko ja kommunikointijärjestelmä

post_image

TarjontaXXLSEC Data Rain on konsepti, jossa yhdistyvät mobiili MESH/MANET IP-verkkoteknologia, päätelaitteet sekä applikaatiot palveluineen yhdeksi järjestelmäksi, joka toimii kaikissa tilanteissa jopa kymmenien kilometrien etäisyyksillä. Data Rain on täysin itsenäinen verkko- ja kommunikointijärjestelmä, joka ei ole riippuvainen mistään kolmannen osapuolen verkkoteknologiasta, GPS-signaaleista tai pilvipalveluista. Verkko on integroitavissa kaikkiin IP-verkkoihin ja kykenee tarjoamaan jopa +100mbs tiedonsiirtonopeuden.

Järjestelmä hyödyntää verkonsisäisiä edge palvelimia ja päätelaitteita, jotka on suunniteltu tietoturvan näkökulmasta erittäin korkealle. Verkon suorituskyky ja resilienssi sekä järjestelmän tietoturva ovat sen ehdottomia kilpailuetuja.

Ratkaisu soveltuu eritoten mobiiliin tiedonsiirtoon liikkuvissa tilanteisissa, joissa yleiset verkot eivät ole saavutettavissa tai joiden suoritusvarmuus ei riitä. Data Rain sopii eritoten teollisiin järjestelmiin, autonomisiin maalla ja ilmassa liikkuviin laitteisiin, tilaipäisiksi verkoiksi ja eritoten vaativat mobiilit liikkuvat toimintaympäristöt kuten luolat, tunnelit, kellarit, isot tapahtumat jne. Data Rain verkon avulla voidaan luoda nopeasti ilman kaapelointeja OSI tason 2 verkko kaikenlaiseen tiedonsiirtoon, kuten esim mm. reaaliaikaisen videokuvan siirron, sensoridata, puhe ja viestit.

Pinterest
XXLSEC Oy

XXLSEC Oy:n tarjonta

Tietoliikennepalvelut

Lisätietoja

XXLSEC Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta XXLSEC Oy:n tarjontaa

XXLSEC Oy:n Tietoliikennepalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

XXLSEC kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia