Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ympäristöt ketterästi ojennukseen

post_image

TarjontaMeidät tunnetaan yksilöllisestä ja nopeasta palvelusta sekä kestävistä asiakassuhteista. Autamme asiakkaitamme IT-järjestelmien ja verkkojen hankinnassa, ylläpidossa ja päivityksessä. Pysyttelemme vieressä koko elinkaaren ajan ja reagoimme muutoksiin nopeasti.

Liiketoimintaa on vaikea tehostaa, elleivät IT-ratkaisut vastaa yrityksen kokoluokkaa. Me varmistamme kustannustehokkuuden toimittamalla juuri ne asiat, mitä yrityksesi oikeasti tarvitsee. Projektimme ovat erittäin nopeita ja tartumme heti tuumasta toimeen.

Mihin yrityksesi osa-alueelle kaipaat ratkaisuja?

  • Tehoa ja vakautta infraan
  • Mittaamme, turvaamme ja automatisoimme. Heität tukuittain rahaa ulos ikkunasta, jos tuotantoa ohjaava moottorisi ei ole huippuvireessä.Takaamme, että bisneksesi jatkuvuus on turvattu. Et kärsi turhista katkoista.
  • Käyttöpalvelut
  • Maksat ennakoitavaa kuukausihintaa riippumatta siitä, ovatko järjestelmät omissa tiloissasi tai palvelin-keskuksessamme. Tarjoamme ratkaisuja mm. etävalvontaan ja ylläpitoon, konesaliratkaisuihin, virtualisointiin sekä lisenssienhallintaan.
  • Loppukäyttäjäpalvelut
  • Ammattimaisen vastuunvälttelyn sijaan ratkaisemme ongelmat. Tarjontaamme kuuluu laitteiden asennukset ja ylläpito, Service Desk, työasemien etähallinta, lähituki On-Site, tietoturva, oheislaitteet ja pilvipalvelut
  • Tietoliikennepalvelut ja tuotemyynti

Lue lisää eCraftin IT-infra-palveluista sivuiltamme.

Pinterest
Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) logo

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n tarjontaa

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft):n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia