IT-ympäristöt ketterästi ojennukseen

post_image

Meidät tunnetaan yksilöllisestä ja nopeasta palvelusta sekä kestävistä asiakassuhteista. Autamme asiakkaitamme IT-järjestelmien ja verkkojen hankinnassa, ylläpidossa ja päivityksessä. Pysyttelemme vieressä koko elinkaaren ajan ja reagoimme muutoksiin nopeasti.

Liiketoimintaa on vaikea tehostaa, elleivät IT-ratkaisut vastaa yrityksen kokoluokkaa. Me varmistamme kustannustehokkuuden toimittamalla juuri ne asiat, mitä yrityksesi oikeasti tarvitsee. Projektimme ovat erittäin nopeita ja tartumme heti tuumasta toimeen.


Mihin yrityksesi osa-alueelle kaipaat ratkaisuja?


  • Tehoa ja vakautta infraan
  • Mittaamme, turvaamme ja automatisoimme. Heität tukuittain rahaa ulos ikkunasta, jos tuotantoa ohjaava moottorisi ei ole huippuvireessä.Takaamme, että bisneksesi jatkuvuus on turvattu. Et kärsi turhista katkoista.
  • Käyttöpalvelut
  • Maksat ennakoitavaa kuukausihintaa riippumatta siitä, ovatko järjestelmät omissa tiloissasi tai palvelin-keskuksessamme. Tarjoamme ratkaisuja mm. etävalvontaan ja ylläpitoon, konesaliratkaisuihin, virtualisointiin sekä lisenssienhallintaan.
  • Loppukäyttäjäpalvelut
  • Ammattimaisen vastuunvälttelyn sijaan ratkaisemme ongelmat. Tarjontaamme kuuluu laitteiden asennukset ja ylläpito, Service Desk, työasemien etähallinta, lähituki On-Site, tietoturva, oheislaitteet ja pilvipalvelut
  • Tietoliikennepalvelut ja tuotemyynti


Lue lisää eCraftin IT-infra-palveluista sivuiltamme.

Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin eCraft Oy Ab:n kotisivulle

Muuta eCraft Oy Ab:n tarjontaa

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
It-infrapalvelut

eCraft Oy Ab:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet