Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ympäristön kehittäminen ja ylläpito jatkuvana palveluna

post_image

TarjontaSaat meiltä liiketoimintaasi parhaiten tukevat IT-ratkaisut, järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen sekä tuen käyttäjillesi. Varmistamme järjestelmiesi ja yhteyksien toimivuuden sekä olemme käyttäjiesi tukena mahdollisissa ongelmatilanteissa.

  • Ulkoistetut IT-palvelut: Tarjoamme IT:n etävalvonnan ja ylläpidon, laitteiden asennukset sekä konesalipalvelut, virtualisoinnin, lisenssihallinnan ja tietoturvan sekä IT-kehityksen jatkuvana palveluna. 
  • Jatkuvat ylläpitopalvelut ja käyttäjätuki: Ylläpitopalveluiden avulla turvaat liiketoiminnallesi tärkeiden järjestelmien toimivuuden kaikissa tilanteissa. Meiltä löytyy monipuolista osaamista mm. Microsoft, Qlik, Adaptive Workday Planning, Jedox ja CCH Tagetik -ratkaisujen osalta. Tarjoamme lisäksi kokonaisvaltaiset käyttäjien tukipalvelut. 
  • Laitteet ja ohjelmistot: Osana modernia työympäristö ja toimivaa IT-ympäristöä toimitamme tarvittavat palvelimet, työasemat, lisenssit, verkko- ja oheislaitteet. Huolehdimme laitteiden lisäksi verkon suunnittelusta, asennuksesta sekä sen valvonnasta ja hallinnasta. 

Lue lisää: Saavuta enemmän Managed Services -palveluillamme

Pinterest
Fellowmind logo

Fellowmind:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Fellowmind:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fellowmind:n tarjontaa

Fellowmind:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia